Mercedes Maybach S Class Haute Voiture tanıtıldı

Mercedes Maybach S Class Haute Voiture tanıtıldı

Mercedes Maybach, S Class'ın sınırlı sayıda üretilen bir versiyonu olan Mercedes Maybach S Class Haute Voiture'u tanıttı.

S Class Haute Voiture sadece 150 adetle sınırlı olacak ve otomobil 2023 yılında piyasaya sürülecek, daha fazla bilgi aşağıda.

Concept Haute Voiture ile uyumlu olarak, seri otomobilin dış görünümü özel bir iki tonlu boya ile karakterize ediliyor: üstte metalik deniz mavisi, alt bölümde hafif parıldayan gül tonu ve deniz mavisi metalik jantların bir kombinasyonu. Öne çıkan bir diğer özellik de animasyonlu projeksiyona sahip çevre aydınlatmasıdır: Kapılar açıldığında, LCD teknolojisini kullanan animasyonlu Mercedes-Benz veya Mercedes-Maybach desenleri yanar ve hem ön hem de arka giriş alanlarını zarif bir şekilde aydınlatır.

Dış görünüm, koyu deniz mavisi ve pembe altın tonlarının geniş kullanımı ve ek kristal ve parlak opal beyaz özellikleri ile aracın içine zahmetsizce aktarılır. İç mekan, Haute Couture ilhamının altını mükemmel bir şekilde çizerek detaylara gösterilen en zarif özeni sergiliyor. Modadan ilham alan yüksek kaliteli bukle kumaş, mavi, bej, pembe altın ve altın tonlarında model boyunca sabit kalırken, koltuk kılıfları ve minderlerde ek karmaşık detaylar yer alıyor. Kristal beyaz deri vurguları konsollar, kapılar ve dağılım minderleri boyunca yolcuları kucaklıyor. Paspaslar keten ve tiftikten yapılmıştır. Gül altın renkli şampanya kadehleri, kapı panelindeki Haute Voiture rozetinin yanı sıra geniş arka bölümdeki ekrana kusursuz bir şekilde entegre edilmiştir. Seri otomobilin konsollarındaki mavi tonlu deri borular da orijinaldir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.