Meta 10.000 kişiyi daha işten çıkaracak

Meta 10.000 kişiyi daha işten çıkaracak

Mark Zuckerberg, Meta'nın 10.000 kişiyi daha işten çıkaracağını açıkladı; şirket daha önce de 11.000 kişiyi işten çıkarmıştı.

Haber, şirketin 'düşük öncelikli projelerini' azalttığını açıkladığı Meta'da yapılan bir basın açıklamasıyla duyuruldu.

Meta insan bağlantısının geleceğini inşa ediyor ve bugün bunu yapmamıza yardımcı olacak Verimlilik Yılımızla ilgili bazı güncellemeleri paylaşmak istiyorum. Bu çalışmanın hedefleri şunlardır: (1) bizi daha iyi bir teknoloji şirketi haline getirmek ve (2) uzun vadeli vizyonumuzu gerçekleştirebilmemiz için zor bir ortamda finansal performansımızı iyileştirmek.

Verimlilik çalışmamız, organizasyonel verimliliği artırmak, geliştirici üretkenliğini ve araçlarını önemli ölçüde artırmak, dağıtılmış işi optimize etmek, gereksiz süreçleri çöpten toplamak ve daha fazlasını yapmak için çeşitli paralel iş akışlarına sahiptir. Yürütülmekte olan tüm çalışmalar hakkında açık olmaya çalıştım ve birçoğunuzun bundan enerji aldığını bilmeme rağmen, yaklaşan organizasyon değişiklikleri fikrinin belirsizlik ve stres yarattığının da farkındayım. Umudum bu kuruluş değişikliklerini yıl içinde mümkün olan en kısa sürede yapmak ve böylece bu belirsizlik dönemini geride bırakarak önümüzdeki kritik çalışmalara odaklanabilmek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.