Microsoft, Bing'i varsayılan arama seçeneği olarak ChatGPT'ye getiriyor

Microsoft, Bing'i varsayılan arama seçeneği olarak ChatGPT'ye getiriyor

Microsoft'un OpenAI Chat GPT yapay zeka hizmetine yaptığı ve yaklaşık 10 milyar dolar olduğu tahmin edilen büyük yatırımın ardından. Microsoft bugün Build 2023 geliştirici konferansında Bing arama motorunu varsayılan arama seçeneği olarak ChatGPT AI hizmetine getireceğini duyurdu.

OpenAI Chat'i henüz kullanmaya başlamadıysanız, başlamak çok kolaydır ve bir chat GPT girişi oluşturmanıza ve dünyayı kasıp kavuran yeni yapay zekayı kullanmaya başlamanıza yardımcı olmak için hızlı bir kılavuz hazırladık.

Sohbet GPT Bing araması

"İnsanların arama ile nasıl etkileşime girebileceğini ve geliştiricilerin yapay zeka platformumuzu nasıl geliştirebileceğini daha da genişletmek için sonraki adımları atıyoruz. Bing için üç önemli güncellemeyi paylaşmaktan memnuniyet duyuyorum: Bing Arama'nın Chat GPT'ye entegrasyonu, OpenAI ve yeni eklenti ortaklarıyla ortak bir eklenti platformu ve Bing Chat'in Microsoft'un yardımcı robotları arasında genişletilmiş entegrasyonu. Bugünkü güncellemeler, geliştiriciler için daha büyük fırsatlar ve aramanın dönüşümünü sürdürürken insanlar için daha büyülü deneyimler yaratıyor."

Microsoft Bing ve Edge tarayıcısını Mac veya MacBook'a nasıl yükleyeceğini merak eden Apple kullanıcıları hızlı kılavuzumuzu takip edebilir

"ChatGPT artık web'den erişimle daha zamanlı ve daha güncel yanıtlar sağlamak için yerleşik birinci sınıf bir arama motoruna sahip olacak. Artık ChatGPT yanıtları arama ve web verileriyle temellendirilebilir ve daha fazla bilgi edinebilmeniz için alıntılar içerebilir - hepsi doğrudan sohbetin içinden. Yeni deneyim bugünden itibaren ChatGPT Plus abonelerine sunuluyor ve yakında Bing'i ChatGPT'ye getiren bir eklentinin etkinleştirilmesiyle ücretsiz kullanıcılara da sunulacak. "

Bing eklentileri

"Bu ortak eklenti platformunun bir parçası olarak Bing, eklentilere verdiği desteği artırıyor. OpenTable ve Wolfram Alpha için daha önce duyurulan eklentilere ek olarak, bugün Expedia, Instacart, Kayak, Klarna, Redfin, TripAdvisor ve Zillow'u Bing ekosistemine davet etmekten heyecan duyuyoruz.

Masaüstü ve mobil cihazlarda doğrudan sohbetin içine yerleştirilmiş eklentiler sayesinde Bing, konuşmalarınıza dayalı olarak alakalı önerilerde bulunuyor. Örneğin, restoranlar veya ilgili konular hakkında soru sormak için OpenTable eklentisini kullanabilirsiniz. Bu özellik, Bing mobil uygulaması ile hareket halindeyken mobil cihazlarda daha da güçlü hale geliyor."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.