Microsoft, Outlook.com'daki e-posta ekleriyle ilgili sorunu kabul etti

Microsoft, Outlook.com'daki e-posta ekleriyle ilgili sorunu kabul etti

Microsoft, Outlook'un web sürümünü kullananların şu anda ekli e-postalar gönderirken sorun yaşayabileceğini kabul ediyor. Şirket bir çözüm üzerinde çalışıyor. Sorundan kaç kullanıcının etkilendiği ya da soruna neyin yol açtığı henüz belli değil.

BleepingComputer, etkilenen kullanıcıların ekli bir e-posta göndermeye çalıştıklarında 'Hata kodu 550 5.7.520 Mesaj engellendi' hata mesajını göreceklerini belirtiyor. Microsoft bir blog yazısında 6 Kasım Pazartesi gününden bu yana ekli e-postalarda sorun yaşanabileceğini kabul ediyor, ancak sorun hakkında daha fazla bilgi vermiyor.

Şirket, etkilenenler için ekleri OneDrive bağlantıları olarak göndermek gibi bir geçici çözüm paylaşıyor. Bu, Outlook.com üzerinden her zamanki 'Ekle' düğmesine basıp 'Dosya Ekle'yi seçerek ve 'OneDrive' seçeneğine tıklayarak yapılabilir. Bir dosya Microsoft'un bulut hizmeti aracılığıyla henüz kaydedilmemişse, kullanıcılar bunu önce Outlook istemcisinde 'Yükle ve paylaş'ı seçerek yapabilirler. Alternatif olarak Microsoft, kullanıcıların bulut hizmetindeki bir dosyanın bağlantısını doğrudan bir e-postaya yapıştırabileceğini söylüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.