Microsoft ve NVIDIA 10 yıllık yeni bir oyun ortaklığına imza atıyor

Microsoft ve NVIDIA 10 yıllık yeni bir oyun ortaklığına imza atıyor

Microsoft ve NVIDIA bugün Xbox PC oyunlarını NVIDIA GeForce NOW bulut oyun hizmetine getirmek için bir ortaklık kurduklarını duyurdu.

10 yıllık ortaklık, oyuncuların Xbox PC oyunlarını GeForce NOW'dan PC'lere, macOS'lere, Chromebook'lara, telefonlara, tabletlere ve diğer cihazlara aktarmalarını sağlamak için oluşturuldu. Microsoft ve NVIDIA, Xbox PC oyunlarını GeForce NOW'a entegre etmek için hemen çalışmaya başlayacaklarını, böylece GeForce NOW üyelerinin, yayıncının NVIDIA'ya akış hakları verdiği üçüncü taraf ortak oyunları da dahil olmak üzere Windows Mağazası'ndan satın aldıkları PC oyunlarını izleyebileceklerini söyledi.

Microsoft NVIDIA oyun ortaklığı

Xbox birinci parti oyunlarının inanılmaz zengin kataloğunu GeForce NOW'un yüksek performanslı akış özellikleriyle birleştirmek, bulut oyunlarını her ilgi ve deneyim seviyesindeki oyunculara hitap eden ana akım bir teklif haline getirecek," diyor NVIDIA GeForce kıdemli başkan yardımcısı Jeff Fisher. "Bu ortaklık sayesinde, dünyanın en popüler oyunlarından daha fazlası artık sadece bir tıklamayla buluttan erişilebilir olacak ve milyonlarca oyuncu tarafından oynanabilecek."

"Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer ise şunları söyledi: "Xbox, insanlara daha fazla seçenek sunma ve insanların oyun oynama biçimlerini genişletmenin yollarını bulma konusundaki kararlılığını sürdürüyor. Bu ortaklık, NVIDIA'nın oyun kataloğunun Call of Duty gibi oyunları da kapsayacak şekilde büyümesine yardımcı olurken, geliştiricilere de oyun akışı sunmak için daha fazla yol sunacak. Oyunculara sevdikleri oyunları oynamaları için daha fazla yol sunacağımız için heyecanlıyız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.