Nissan Ariya Elektrikli SUV Aracını Tanıttı! İşte Merak Edilen Nissan Ariya Elektrikli SUV Özellikler ve Fiyatı...

Nissan Ariya Elektrikli SUV Aracını Tanıttı! İşte Merak Edilen Nissan Ariya Elektrikli SUV Özellikler ve Fiyatı...

Nissan, Nissan Ariya elektrikli SUV'unun maceraya hazır bir versiyonunu tanıttı ve araç Pole to Pole seferinde kullanılacak.

Nissan Ariya elektrikli SUV, manyetik Kuzey Kutbundan Güney Kutbuna 27.000 km'lik bir yolculuk olan Pole to Pole Expedition'da yer alacak.

Pole to Pole EV Keşif Lideri Chris Ramsey şu yorumda bulundu: "Yaptığımız tüm maceraların temelinde yatan şeylerden biri, standart bir üretim EV'yi alıp, nerede kullandığınızdan bağımsız olarak gerçek, günlük yeteneklerini açıkça göstermek için minimum değişiklik yapmayı hedeflememizdir. Nissan Ariya'mız da bundan farklı değil; aracın aktarma organları ve bataryası fabrika standardı olarak kaldı ve bu da Ariya'nın ne kadar yetenekli ve çok yönlü bir üretim olduğunu gösteriyor. Süspansiyonu modifiye ettik ve tekerlek kemerlerini genişlettik, böylece 39 inç BF Goodrich lastiklerin sağlam platformundan ve desteğinden faydalanabiliyoruz. Zaten mükemmel bir araç olan ama artık dünyanın öbür ucuna şık bir şekilde gidebilecek donanıma sahip olan bu aracın direksiyonuna geçtiğim için inanılmaz heyecanlıyım!"

Kendini kahveye adayan Chris, özel olarak entegre edilmiş bir espresso makinesine ve iyi bir sürdürülebilir kahve kaynağına erişebilecek. İsteğe bağlı kafein, yolculuğun uzun ve izole kısımlarına odaklanmasına yardımcı olurken, Chris de doğrudan çatıdaki yardımcı üniteden fırlatılabilen bir drone kullanarak bu muhteşem ortamların güzelliğini yakalayabilecek. Bir diğer yenilik ise Ariya'yı kutup bölgelerinde şarj etmek için kullanılacak taşınabilir, yenilenebilir enerji ünitesi. Çekilebilir prototip, Chris ve Julie dinlenmek için durduklarında EV'nin bataryasını şarj etmek için yüksek rüzgarlardan ve uzun gün ışığı saatlerinden yararlanacak olan paketlenebilir, hafif bir rüzgar türbini ve güneş panelleri içeriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.