Nothing Phone (2) 'daha premium' olacak, 2023'ün sonlarında piyasaya sürülecek

Nothing Phone (2) 'daha premium' olacak, 2023'ün sonlarında piyasaya sürülecek

Nothing, geçtiğimiz yıl şirketin ilk akıllı telefonu olan Phone'u (1) piyasaya sürdü. Nothing Phone (1)'in başarısı, teknoloji meraklılarının halefine olan ilgisini artırdı. Nothing'in kurucusu Carl Pei, Phone (2)'nin bu yıl içinde piyasaya sürüleceğini doğruladı.

Carl, ABD merkezli bir yayın olan Inverse ile yaptığı röportajda haberi doğruladı. Ayrıca Phone (2)'nin "pazarlar açısından 1 numaralı öncelik" olarak gördüğü ABD pazarında satışa sunulacağını da doğruladı.

Bu duyuruyla birlikte Carl Pei, şirketin gelirinin 2021'den 2022'ye kadar on kat arttığını belirtti. Ayrıca, 2021'de 200 kişi olan şirket içi ekip bugün 400 kişiye ulaştı.

    Geçen yıl [2022'de küresel olarak] [2021'e] kıyasla neredeyse 10 kat daha fazla gelir elde ettik. Geçen yıl 200 milyon dolardan fazla gelir elde ettik; ilk yıl 24 milyon dolar gibi bir gelir elde etmiştik. Oldukça hızlı büyüyoruz. Şimdiden bir milyondan fazla ürün sevk ettik.

Gelir artışı, ürünlere olan talebi açıkça ortaya koyuyor. Carl, markanın başlangıçta kendilerini geri çeviren bileşen tedarikçilerinden ve üretim tesislerinden yararlanabileceğini iddia ediyor.

Carl, yakında çıkacak olan Nothing Phone (2)'nin öncekinden 'daha premium' olacağını ve yazılımın ekibin öncelikli odak noktası olacağını iddia ediyor. Bu amaçla, şirketin şu anda yazılım ekibinde çalışan yaklaşık 100 kişi var ve hem mevcut hem de yeni telefonlara mümkün olan en iyi deneyimi getiriyorlar.

Şu anda Phone (2) hakkında çok fazla bilgi mevcut değil. Glyph arayüzünün kullanılabilirliğini geliştirirken Phone (1) ile aynı şeffaf tasarım dilini koruması beklenmiyor.

Phone (2) hakkında daha fazla bilginin önümüzdeki aylarda ortaya çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.