Nothing Phone (2) Snapdragon 8 serisi işlemci ile güçlendirilecek

Nothing Phone (2) Snapdragon 8 serisi işlemci ile güçlendirilecek

Nothing'in kurucusu Carl Pei, Phone (2)'nin bu yıl içinde piyasaya sürüleceğini zaten doğruladı. MWC 2023'te, tam model numarasını açıklamadan telefonun Snapdragon 8 Serisi yonga seti ile güçlendirileceğini doğruladı. Etkinlikte Qualcomm'dan Cristiano Amon da hazır bulundu.

Phone (2), Phone (1)'deki Snapdragon 778G+'a kıyasla amiral gemisi gemisiyle büyük bir performans artışı görecek, bu nedenle telefonun fiyatı muhtemelen artacak.

Carl geçen ay verdiği bir röportajda Phone (2)'nin ABD'de piyasaya sürüleceğini söylemişti. Telefonun selefinden 'daha premium' olacağını ve yazılımın ekibin birincil odak noktası olacağını da sözlerine ekledi. Şirketin yazılım ekibinde şu anda yaklaşık 100 kişi çalışıyor ve hem mevcut hem de yeni telefonlara mümkün olan en iyi deneyimi sunuyor.

Etkinlikte Carl Pei, şirketin Mart ayında yeni bir ürün piyasaya süreceğini de doğruladı; bu, geçtiğimiz günlerde görüntülerde ortaya çıkan Nothing Ear (2) olmalı. Bu ürünün benzer tasarımı koruyacağı ve kişiselleştirilmiş ANC, çift bağlantı ve daha fazla özellik ekleyeceği söyleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.