NVIDIA, NVIDIA Reflex'i destekleyen altı yeni oyunu duyurdu

NVIDIA, NVIDIA Reflex'i destekleyen altı yeni oyunu duyurdu

Nvidia, yazılım ve sürücü optimizasyonu yoluyla sistemin oyunlardaki gecikme ve tepki süresini, yani bir tuşa tıklama veya basma ile oyunda gerçekleşen eylem arasındaki tepkiyi büyük ölçüde azaltan, üreticinin tescilli bir özelliği olan NVIDIA Reflex desteğini hangi oyunların alacağını açıkladı.

RTX 3000 ailesiyle birlikte piyasaya sürülen NVIDIA Reflex, altı oyuna daha geldi, bu nedenle desteğinin genişletilmesi her zaman üreticinin vaatlerinden biri olmuştur. Bu özelliği destekleyen oyunlar arasında Blizzard'ın klasik MMORPG oyunu World of Warcraft ve Bethesda'nın yakın zamanda piyasaya sürülen ve çok beğenilen ritim oyunu Hi-Fi Rush gibi başlıklar yer alıyor. 6 yeni oyunun tamamına göz atın:

  • Deliver Us Mars
  • Dying Light 2 Stay Human
  • Hi-Fi Rush
  • HITMAN World of Assassination
  • PERISH
  • World of Warcraft

Üreticiye göre GTX900 ailesinden kartlarla kısmi uyumluluk ve RTX 3000 veya daha yüksek kartlarla tam uyumluluk sunan NVIDIA Reflex'i kullanmak için, uygun donanıma sahip olmanın yanı sıra, geliştiricilerin oyunların grafik menüsünde özelliğe erişim sağlaması gerekir.

NVIDIA Reflex ile daha da uygun bir deneyim için, sadece uygun bir GPU değil, aynı zamanda uyumlu monitörler ve çevre birimleri kullanmak da ilginçtir, çünkü özellik, özelliğin kapasitesini daha da artırmak için bu bileşenlerin sürücülerini optimize edebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.