OLED iPad Pro'nun 2024'te çıkması bekleniyor

OLED iPad Pro'nun 2024'te çıkması bekleniyor

Apple'ın bu yıl bazı yeni iPad'leri piyasaya sürmesi bekleniyor, ancak yeni bir OLED iPad Pro görmek için önümüzdeki yıla kadar beklememiz gerekebilir gibi görünüyor.

Kore'den ET News tarafından kısa süre önce yayınlanan bir rapora göre Apple, iPad Pro'nun OLED versiyonlarını 2024 yılında piyasaya sürmeyi planlıyor.

Bu haberi Aralık ayında da duymuştuk ve Apple'ın önümüzdeki yıl MacBook'larının OLED versiyonlarını da piyasaya sürmesi bekleniyor.

Belirli panel türleri iPad için 10.86 inç ve 12.9 inç, MacBook için ise 14 inç ve 16 inç. Yerli ekran şirketleri ve ilgili parça ve malzeme şirketleri resmi projenin başlamasıyla birlikte panelleri geliştirmeye başladı. Konu hakkında bilgi sahibi olan içeriden bir yetkili, "10 inçten 16 inçe kadar panel geliştirme çalışmaları devam ediyor" dedi.

iPad Pro'nun 12.9 inçlik modelinde Apple şu anda mini LED ekran kullanırken, 11 inçlik modellerde LCD ekran yer alıyor. Görünüşe göre bu durum önümüzdeki yıl değişecek ve iPad Pro'nun her iki modeli de bu yeni ekranlara kavuşacak.

2024 iPad Pro serisi hakkında daha fazla ayrıntı öğrenmek için sabırsızlanılıyor, elbette bu yıl içinde iPad Pro'nun bazı yeni modellerini görülmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.