One UI 6 Kararlı Sürümü Önümüzdeki Hafta Yayılmaya Başlayabilir

One UI 6 Kararlı Sürümü Önümüzdeki Hafta Yayılmaya Başlayabilir

Samsung bu ayın başlarında One UI 6.0 özel Android görünümünü duyurdu. Android 14 işletim sistemine dayanıyor. En son yazılım sürümü bir dizi yeni özellik ve değişiklik içeriyor. Güney Koreli markanın tescilli kullanıcı arayüzü hala beta aşamasında ve çeşitli Galaxy telefonlarda zaten yayında.

Şimdi, kararlı sürümün kullanıma sunulmasına işaret eden yeni bir gelişmeye göre bu durumun yakında değişmesi bekleniyor.

Samsung One UI 6 kararlı sürümü yakında yayınlanabilir

Samsung Üye Topluluğundaki bir moderatör, One UI 6 beta programı için bu haftanın son hafta olduğunu açıkladı. Bundan sonra başka beta sürümü yayınlanmayacak. Güney Koreli markanın, yazılımın beta sürümleri ve ortaya çıkan sorunlar üzerinde son bir inceleme yaptığı söyleniyor. Bu nedenle, yeni bir beta ürün yazılımı aracılığıyla ele alınması gereken başka sorun yoksa, kararlı sürümün piyasaya sürülmesi nihayet gerçekleşmelidir.

Moderatör, kararlı One UI 6 sunumunun Ekim 2023 Android güvenlik yamasıyla birlikte önümüzdeki hafta gerçekleşebileceğini de sözlerine ekledi. Bununla birlikte, One UI 6 kararlı sürümünün kullanıma sunulması için uygun bir program yoktur, bu nedenle kullanıcılar önümüzdeki günlerde cihazlarındaki Android 14 güncelleme bildirimini takip etmelidir. Güney Koreli marka ayrıca kullanıcıları her zamanki kanalları ve Samsung Members uygulaması aracılığıyla yaklaşan yazılım güncellemesi hakkında bilgilendirecek. Muhtemelen Galaxy S23 serisi One UI 6 kararlı güncellemesini ilk alan cihaz olacak.

One UI 6, yeniden tasarlanan hızlı panel, yeni emoji tasarımı, paylaşım panelinde resim ve video önizlemeleri, çoklu görev iyileştirmeleri, kamera iyileştirmeleri, widget'lar ve daha fazlası dahil olmak üzere yeni özellikler ve değişikliklerle birlikte geliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.