OnePlus Ace 3'ün lansmanı 2024'ün ilk haftasında yapılacak

OnePlus Ace 3'ün lansmanı 2024'ün ilk haftasında yapılacak

OnePlus Ace 3'ün daha önce Aralık ayı sonunda Çin'de piyasaya sürüleceği söyleniyordu. Ancak marka henüz lansman tarihini resmi olarak açıklamadı.

Şimdi, güvenilir bir kaynak telefonun piyasaya sürülmesinin biraz ertelendiğini iddia ediyor. Hatta geçici lansman tarihini de açıkladı.

OnePlus Ace 3 geçici lansman tarihi ipucu

Digital Chat Station'a göre OnePlus Ace 3, 4 Ocak'ta Çin'de piyasaya sürülebilir. Eğer bu doğruysa, markanın 2024'teki ilk telefonu olacak.

Ace 3'ün ayrıca 23 Ocak'ta OnePlus 12R olarak küresel pazarlarda resmi olarak piyasaya sürülmesi planlanıyor. Son birkaç aydaki çok sayıda sızıntı sayesinde, bu ürün hakkında neredeyse her şeyi biliyoruz.

Tasarım açısından telefon OnePlus 12'ye benzer görünecek. Metal bir çerçeveye ve cam bir arka yüze sahip olacak.

Telefon 6,78 inç BOE X1 LTPO kavisli OLED ekran etrafında inşa edilecek. Bu ortalanmış delikli panel 2780 x 1264 piksel (1.5K) çözünürlük, 120Hz yenileme hızı ve 2160Hz PWM karartma sunacak.

Akıllı telefon kaputunun altında Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC barındıracak. Yonga seti LPDDR5x RAM ve UFS 4.0 depolama alanı ile eşleştirilecek.

Arka tarafta üçlü bir kamera sistemi bulunacak. Kurulum, 50MP birincil sensör, 8MP ultra geniş birim ve 2MP makro enstantane içerecek. Daha önceki prototiplerde makro sensör yerine 32MP 2x telefoto atıcı bulunuyordu. Ön tarafta ise 16MP selfie kamerası bulunacak.

Cihaz enerjisini 5.500mAh bataryadan alacak ve 100W kablolu şarjı destekleyecek. Son olarak, gri, altın ve mavi renk seçenekleriyle satışa sunulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.