POCO X6 5G, küresel lansman öncesinde Tayland'ın NBTC sertifikasyonunu ziyaret etti

POCO X6 5G, küresel lansman öncesinde Tayland'ın NBTC sertifikasyonunu ziyaret etti

İşaretler, POCO'nun yaklaşmakta olan X6 serisinin piyasaya sürüleceğine işaret ediyor, çünkü son sertifikasyon görünümleri ufukta bir lansman olabileceğini gösteriyor.

POCO tarafından resmi bir açıklama yapılmamış olsa da POCO X6 5G, Tayland'ın NBTC sertifika platformunda 23122PCD1G model numarasıyla etiketlenmiş olarak ortaya çıktı. Spekülasyonlar, bunun ortak bir kod adını paylaşan Redmi Note 13 Pro'nun yeniden markalanmış bir yinelemesi olabileceğini gösteriyor.

Buna ek olarak, POCO X6 Pro geçen hafta NBTC sertifikasyon listesinde yerini aldı ve yakın zamanda tanıtılan Redmi K70E'nin yeniden markalanmış bir varyantı olabileceği öne sürüldü.

POCO X6 5G özellikleri (beklenen)

POCO X6 5G'yi çevreleyen söylentiler, FHD + çözünürlüğe ve ipeksi pürüzsüz 120Hz yenileme hızına sahip 6,67 inç AMOLED ekrana işaret ediyor. Cihazın 16GB'a kadar RAM ve 512GB dahili depolama alanı sunacağı tahmin ediliyor. Kamera meraklıları arka tarafta OIS özellikli 200MP ana kamera, 8MP ultra geniş açılı lens ve 2MP makro sensör içeren güçlü bir üçlü kurulum bekleyebilirler. Ön tarafta ise 16MP selfie kamerası çarpıcı anları yakalamaya hazır. Bu özelliklere güç veren, son derece hızlı 67W şarj desteğine sahip önemli bir 5100mAh pil olabilir.
POCO X6 Pro özellikleri (beklenen)

POCO X6 Pro'nun Redmi K70E'nin 1:1 yeniden markası olduğu varsayımına göre, X6 Pro'nun 1.5K çözünürlüğe, 120Hz yenileme hızına ve ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip 6.67 inç OLED ekran içermesini bekleyebiliriz.

Dimensity 8300-Ultra yonga setinden güç alan cihaz, 16GB'a kadar RAM'i destekleyerek yapay zeka ile ilgili gelişmiş yetenekler sunabilir. K70E 1TB'a kadar UFS 4.0 ile sunulduğu için depolama seçeneklerine bakmak ilginç bir şey olacaktır. İşletim sistemine gelince, X6 Pro'nun HyperOS tabanlı Android 14 ile piyasaya çıkmasını bekleyebiliriz.

Görüntüleme özelliklerinin arka tarafta OIS'li 64MP ana kamera, 8MP ultra geniş kamera ve 2MP makro kameradan oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor. Özçekimler için 16MP'lik bir ön kamera öngörülüyor. Cihazın 5.500mAh pilinin 90W hızlı şarjı desteklemesi ve Deniz Yıldızı Algoritmasının 1000 döngüden sonra %90'ın üzerinde pil kapasitesini koruması bekleniyor. X eksenli lineer motor, stereo çift hoparlör, NFC ve kızılötesi uzaktan kumanda gibi ek özellikler de muhtemelen cihazda yer alacak.

Şu anda, bu akıllı telefonlar için bir lansman zaman çizelgesi hakkında bir bilgi yok.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.