Qualcomm ve Mercedes-AMG PETRONAS F1 Takımı çok yıllı anlaşma imzaladı

Qualcomm ve Mercedes-AMG PETRONAS F1 Takımı çok yıllı anlaşma imzaladı

Qualcomm Technologies ve Mercedes-AMG PETRONAS F1 Takımı, Snapdragon teknolojisinin gücünden yararlanacak stratejik bir işbirliği kurdu.

Ortaklık, taraftarlar için hem çevrimiçi hem de çevrimdışı benzersiz deneyimler sunacak. Qualcomm, geçtiğimiz yıl Ferrari'nin dijital dönüşümünü hızlandırmak için Ferrari ile iş birliği yapmıştı.

Qualcomm ve Mercedes-AMG PETRONAS F1 Takımı

Ekip, dijital dönüşümlerini hızlandırmanın ve İngiltere'deki kampüslerinde yalnızca Snapdragon'u değil Qualcomm'un diğer yenilikçi teknolojilerini de kullanarak son teknoloji bir akıllı alan kurmanın yollarını araştırmaya kararlı.

Qualcomm Technologies'in bir tüketici ürünleri markası olan Snapdragon, akıllı telefonlar, oyun sistemleri, XR cihazları, PC'ler ve giyilebilir cihazlar dahil olmak üzere bir dizi üst düzey cihazda sürükleyici deneyimlere güç vermesiyle tanınıyor.

Özellikle Snapdragon logosu, İngiltere'deki Silverstone pistinde yeni tanıtılan Mercedes-AMG F1 W14 E PERFORMANCE otomobilinde belirgin bir şekilde yer aldı. Buna ek olarak, Snapdragon markası sürücülerin yarış kıyafetlerinde, üst düzey personelin kıyafetlerinde ve hatta garaj ve pist kenarındaki ekip ortamlarında sergilenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.