Razer Edge Cloud Gaming el bilgisayarı piyasaya sürülüyor

Razer Edge Cloud Gaming el bilgisayarı piyasaya sürülüyor

Razer, yeni taşınabilir oyun cihazı Razer Edge'i 26 Ocak'ta ABD'de piyasaya süreceğini duyurdu.

Cihaz Razer'ın web sitesi ve mağazaları üzerinden satın alınabilecek ve fiyatı 399,99 ABD Dolarından başlayacak. Ayrıca Edge'in 5G versiyonu da satın alınabilecek, ancak bu sadece ABD'de Verizon'un web sitesi ve mağazaları aracılığıyla 599,99 $ karşılığında satılacak.

Razer Edge, 144Hz yenileme hızına sahip 6,8 inç OLED ekrana sahip ve gücünü Snapdragon G3x çipinden alıyor. MicroSD yuvası kullanılarak 2TB'a kadar genişletilebilen 128GB depolama alanına sahip ve çıkarılabilir bir Kishi V2 Pro kontrolör ile birlikte geliyor.

Razer, Edge'i Xbox oyunlarını bulut üzerinden veya Steam Link aracılığıyla oynamanın uygun bir yolu olarak tanıtıyor. Edge'e ek olarak Razer, CES 2023'te yeni Razer Blade dizüstü bilgisayarlar ve ilginç bir şekilde oyun sandalyeleri için dahili hoparlörlere ve haptik kontepte sahip bir baş yastığı da dahil olmak üzere birkaç başka ürünü de tanıttı.

Project Carol adı verilen bu ürün, surround ses ve dokunsal geri bildirim kullanarak daha sürükleyici bir oyun deneyimi sağlamayı amaçlayan, oyun koltukları için bir kafalık eklentisidir. Cihaz, evrensel bir kayış montaj sistemi aracılığıyla herhangi bir oyun koltuğuna takılabilir ve her iki tarafında 7.1'e kadar surround ses sağlayabilen yakın alan surround ses hoparlörlerine sahiptir.

Minder kılıfı ayrıca Interhaptics tarafından geliştirilen ve kullanıcıların etraflarında olup bitenleri hissetmelerini sağlamak için sesleri titreşimlere dönüştüren dokunsal geri bildirim teknolojisiyle donatılmıştır. Project Carol, sekiz saate kadar pil ömrü ve USB-C şarj portu ile kablosuz olarak bağlanıyor. Cihazın, oyun deneyimini geliştirmek için göze batmayan ancak sürükleyici bir yol sağlayarak herhangi bir oyuncunun kurulumuna popüler bir katkı olması bekleniyor.

Razer, Project Carol için bir çıkış tarihi ve fiyatlandırma detayları açıklamadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.