Realme C55 Dinamik Ada tarzı çentiğe sahip olacak

Realme C55 Dinamik Ada tarzı çentiğe sahip olacak

iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max, Apple'ın Dinamik Ada adını verdiği bir çentikle geliyor, yeni Realme C55 de benzer bir şeye sahip olacak.

Yukarıdaki fotoğraf yeni Realme C55 akıllı telefonun ön yüzünü gösteriyor ve gördüğümüz gibi ön tarafta Apple'ın Dinamik Adası'na çok benzeyen bir çentik var.

Yeni Realme C55 akıllı telefon kısa süre önce şirketin Endonezya'daki web sitesinde listelendi, telefon önümüzdeki hafta 7 Mart'ta resmiyet kazanacak.

Listeleme, telefonun bazı özelliklerini de ortaya çıkardı; bunlar arasında 90Hz yenileme hızına ve Full HD + çözünürlüğe sahip 6,72 inçlik bir ekran yer alacak.

Cihaz MediaTek Helio G88 mobil işlemciden güç alacak ve 6GB RAM ve 128GB depolama alanı ya da 8GB RAM ve 256GB depolama alanı seçenekleriyle gelecek.

Telefonun ön tarafında 'Mini Kapsül' içinde yer alan 8 megapiksellik bir kamera bulunacak ve ön çentik görünüşe göre bu şekilde adlandırılacak. Telefonun arka tarafında ise 64 megapiksellik bir ana kamera bulunacak.

Telefon ayrıca 5000 mAh batarya ile gelecek ve 33W hızlı şarj özelliğine sahip olacak, önümüzdeki hafta piyasaya çıktığında telefonla ilgili tüm ayrıntılara sahip olacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.