Samsung Flex Hybrid ekran CES 2023'te tanıtıldı

Samsung Flex Hybrid ekran CES 2023'te tanıtıldı

Samsung, CES 2023'te yeni bir esnek ve kaydırılabilir ekran olan Samsung Flex Hybrid ekranı tanıttı ve kesinlikle ilginç bir ekrana benziyor.

Teknolojinin nasıl geliştirildiğini ve Samsung'un bu tür ekranları gelecekteki ürünlerinde nasıl kullandığını görmek ilginç olacak.

Şirket, 2020'den bu yana ilk kez tamamen yüz yüze bir etkinlik olan CES'te 4-7 Ocak tarihleri arasında "Yıkıcı Teknoloji Yolculuğu Sürdürülebilir Geleceğin Kilidini Açıyor" teması altında yalnızca davetlilerin katılabileceği bir sergi düzenleyecek. Samsung Display, ekranların geleceğine bir bakış sağlamak için küçük, orta ve büyük olmak üzere her boyutta yenilikçi OLED ürünlerini getiriyor. Yenilikler arasında hem katlanabilir hem de kaydırılabilir özellikleri tek bir ekranda birleştiren 'Flex Hybrid' ve geleceğin dizüstü bilgisayarlarının prototipi olacak büyük ekranlı kaydırılabilir ürünler yer alacak. QD-OLED 2023 ise gelişmiş optimizasyon algoritması, IntelliSense AI ve yeni OLED HyperEfficient EL malzemesi sayesinde daha parlak ve daha gerçekçi görüntü kalitesine sahip olacak.

Samsung Display geçmişte çeşitli fuarlarda yeni nesil katlanabilir ve kaydırılabilir ürünlerini tanıtmıştı. Şirket, CES 2023'te iki yenilikçi teknolojiyi bir araya getiren geleceğin akıllı mobil cihazı Flex Hybrid'i sergileyecek. Flex Hybrid'in sağ tarafındaki kaydırılabilir teknoloji ile ekranın sol tarafına katlanabilir teknoloji uygulanıyor. Kullanıcılar film ve videoların keyfini 4:3 en boy oranındaki 10,5 inçlik ekranda veya 16:10 ekran oranındaki 12,4 inçlik daha büyük ekranda çıkarabiliyor.

Yeni Samsung Flex Hybrid ekran hakkında daha fazla bilgiyi aşağıdaki bağlantıdan Samsung'da bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.