Samsung Galaxy A54 5G'nin dört renkte basın görselleri ortaya çıktı

Samsung Galaxy A54 5G'nin dört renkte basın görselleri ortaya çıktı

Samsung Galaxy geçen ay CAD tabanlı görsellerle ortaya çıkmıştı, şimdi de Android Headlines sayesinde telefonun basın görselleri ortaya çıktı. Bu render telefonun Siyah, Mor, Beyaz ve Yeşilimsi Sarı renklerde olduğunu gösteriyor ve renklerin resmi adının lansmanda açıklanması bekleniyor.

Bu, tanıdık bir orta delikli ekranı gösteriyor ve selefine benzer şekilde ekran içi parmak izi tarayıcısına sahip bir AMOLED ekrana sahip olacak. Daha önceki görüntülere göre, telefon 158.3 x 76.7 x 8.2mm ölçülerinde olacak ve A53'ten biraz daha kısa ancak daha geniş olacak.

Söylentilere göre telefon 6.4 inç OLED FHD+ 120Hz ekrana sahip olacak ve Galaxy A53 Exynos 1280 SoC tarafından desteklendiği için yeni Exynos 1380 SoC tarafından desteklenecek.

Görüntüler üçlü arka kamerayı gösteriyor ve kamera çubuğu kaldırılmış.  Söylentilere göre Samsung 64MP kamerayı 50MP kamera ile değiştirecek. Telefonun en az 6GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip olacağı söyleniyor. 8GB RAM'li model de bekleniyor.

Telefonun 25W hızlı şarj ile 5000mAh pil içermesini bekleyebiliriz.  Samsung Galaxy A54'ün Mart ayından önce Q1 2023'te piyasaya sürülmesi bekleniyor. Küresel lansmandan sonra Hindistan'da da piyasaya sürülmelidir.

Son söylentilere göre, Galaxy A74 2023'te piyasaya sürülmeyebilir, bu nedenle Galaxy A54, A serisindeki en üst düzey model olmalıdır. Bunun yerine, Galaxy S22 FE aynı fiyat noktasında A74'ün yerini alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.