Samsung Galaxy M53 5G Hindistan'da Android 14 x One UI 6.0 güncellemesini alıyor

Samsung Galaxy M53 5G Hindistan'da Android 14 x One UI 6.0 güncellemesini alıyor

Samsung, Hindistan bölgesindeki Galaxy M53 5G kullanıcıları için merakla beklenen Android 14 tabanlı OneUI 6 güncellemesini yayınlayarak popüler akıllı telefona bir dizi yeni özellik ve iyileştirme getirdi. Kullanıcılar M536BXXU4DWL2/M536BODM4DWL2/M536BXXU4DWK3 aygıt yazılımı sürümünü kontrol ederek güncellemeyi kolayca belirleyebilirler.

Bu güncellemenin önemli bir yönü, cihazın genel güvenliğini ve korunmasını güçlendiren Kasım 2023 Android güvenlik yamasının dahil edilmesidir. Ayrıca güncelleme, sık kullanılan özelliklere kolay erişim için yeniden tasarlanmış bir hızlı ayarlar paneli sunuyor. Kullanıcılar ayrıca geliştirilmiş bir Ana ekranın ve widget'ların, çağdaş bir emoji tasarımının ve Galaxy deneyimini yeni zirvelere taşıyan çeşitli geliştirmelerin keyfini çıkarabilirler.

En son güncellemeyi edinmek için Galaxy M53'ünüzdeki Ayarlar uygulamasına gidin, Yazılım Güncelleme'yi seçin ve İndir ve Yükle'ye dokunun.

Galaxy M53 5G özelliklerini özetleyen Samsung, Android 12 tabanlı OneUI 4.2 içeren bu akıllı telefonu geçen yıl Nisan ayında tanıttı. Cihaz, 120 Hz yenileme hızına sahip 6,7 inç genişliğinde FHD+ Super AMOLED Infinity O ekranıyla canlı ve pürüzsüz bir kullanıcı deneyimi sunuyor.


Galaxy M53, 8 GB'a kadar RAM ve 128 GB dahili depolama alanıyla eşleştirilen Dimensity 900 yonga setinden güç alıyor ve kullanıcı verileri için verimli performans ve geniş alan sağlıyor. Kamera kurulumu etkileyici; arkada 108 MP birincil sensörün yanı sıra 8MP ve 2MP makro ve derinlik sensörlerine sahip dörtlü kamera yapılandırması bulunuyor. Selfie meraklıları 32 MP ön kamerayı takdir edeceklerdir. Tüm bu özellikleri besleyen, 25W şarjı destekleyen sağlam bir 5.000 mAh bataryadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.