Samsung, Galaxy S10'un fişini çekiyor

Samsung, Galaxy S10'un fişini çekiyor

Samsung Galaxy S10, Samsung'un 2019'daki donanım serisine mükemmel bir eklentiydi, ancak son bir güncellemeden sonra şirket tarafından nihayet gün batımına uğruyor gibi görünüyor.

Droid Life'a göre, bu hafta Galaxy S10'un resmi desteği sona ermeden önce son güvenlik güncellemesi olması muhtemel bir güncelleme yapıldı. S10 sahiplerinin önemli bir sorunla karşılaşmaları halinde başka bir güncelleme almayacakları doğrulanmamış olsa da, düzenli olarak planlanan güncellemeler açısından akıllı telefon serisi için bu son olabilir gibi görünüyor.

Samsung, S10 serisi için dört yıllık güvenlik güncellemeleri sözü verdi. Bu da, bu ay ek destek penceresinden çıkarken seriye iyi bir çalışma sağlıyor. Bu, Galaxy S10 serisinin piyasadaki en yeni cihazları almayı önemsemeyen herkes için sahip olmaya değmeyeceği anlamına gelmiyor, ancak her geçen ay Android yazılımı geliştikçe ve S10 aynı kaldıkça daha da geride kalacağı anlamına geliyor.

Galaxy S10 serisi, temel Galaxy S10, daha büyük Galaxy S10 Plus ve daha ekonomik model olan Galaxy S10e'den oluşuyor. Birini "yeni" bir cihaz olarak almayı düşünüyorsanız, Galaxy S23 gibi daha yeni bir şeye gitmeniz daha tavsiye edilir.

Temel S10 için G973USQU8IWB5 olarak listelenen güncelleme, performansı artırmaya yardımcı olduğu bildirilen standart, düzenli olarak planlanan bir güvenlik güncellemesidir. Çok fazla bir şey yok, ancak S10 serisinin aldığı son planlı güncelleme olmalı.

Her ne kadar yukarıda belirtildiği gibi geride kalacak olsa da, S10 serisinin Android 13 yayınlandıktan ve cihazlarda mevcut olmadıktan sonra yaşını hissetmediğini iddia etmek zor olacaktır. Ne yazık ki teknoloji eskidikçe böyle oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.