Samsung Galaxy S23 uydu bağlantısı özelliğine sahip olabilir

Samsung Galaxy S23 uydu bağlantısı özelliğine sahip olabilir

Şirketin bir sonraki amiral gemisi Samsung Galaxy S23 ile ilgili söylentiler lansmandan aylar önce ortaya çıkmaya başladı. Kore'den 'The Elec'e göre, şirket Galaxy S23 serisine uydu bağlantısı getirmeyi planlıyor.

Rapora göre Samsung, Galaxy S23'te uydu bağlantısını, metin mesajları ve küçük boyutlu görüntüler gibi verileri yüzlerce kbps hızında iletmek için kullanmak istiyor.

HUAWEI, Mate 50 Pro'da Çin'deki Beidou uydularını kullanarak sınırlı metin mesajları göndermenizi ve almanızı sağlayan uydu bağlantısına sahip.

Rapor, Samsung'un bunun için iş ortağı Iridium ile çalışacağını söylüyor. Daha önceki raporlara dayanarak, şirketin 66 düşük yörüngeli iletişim uydusuyla akıllı telefon üreticileriyle birlikte çalıştığı söyleniyordu.

Apple, ABD ve Kanada'da halihazırda mevcut olan iPhone 14 serisine uydu hizmeti aracılığıyla Acil SOS getirmek için Globalstar ile ortaklık kurdu. Apple kısa süre önce acil durum hizmetinin Aralık ayında Fransa, Almanya, İrlanda ve İngiltere'de kullanıma sunulacağını doğruladı.

Galaxy S23 serisinin Şubat 2023'te yeni bir tasarım ve Snapdragon 8 Gen2 SoC ile tanıtılması bekleniyor. Amiral gemisi Galaxy S23 Ultra'nın 200MP kamera ve daha parlak bir ekrana sahip olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.