Samsung One UI 5.1 Galaxy S22, S21 ve daha fazlasına geliyor

Samsung One UI 5.1 Galaxy S22, S21 ve daha fazlasına geliyor

Samsung, One UI 5.1'i yeni Galaxy S23 akıllı telefonuyla birlikte piyasaya sürdü ve şimdi güncelleme daha fazla cihaz için yayınlanıyor.

Güncelleme Galaxy S22 serisi, Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, Galaxy S21 serisi ve Galaxy S22 serisi için yayınlanıyor.

One UI 5.1, Galaxy S23 serisi ile duyurulan kısa süre önce yükseltilen kamera özelliklerini genişletiyor. Galaxy kullanıcıları artık doğrudan Galaxy Kamera uygulamasının bir parçası olarak sunulan Uzman RAW4 özellikleriyle profesyonel kalitede fotoğraflar oluşturmak için daha fazla esnekliğe sahip. Ham formatlarında yüksek kaliteli çekimler yapmak için fotoğraf çekerken "Daha Fazla" seçeneğini seçmeniz yeterli. Ayrıca, geliştirilmiş Yapay Zeka tabanlı Photo Remaster, parlaklığı iyileştirerek, ayrıntılarda ince ayar yaparak ve arkadan aydınlatmalı sahnelerde bile renk düzeltmeleri yaparak görüntülerin bozulan ayrıntılarını otomatik olarak iyileştirir. Ayrıca mükemmel bir fotoğraf için istenmeyen gölgeleri ve yansımaları da ortadan kaldırır.5

Samsung uzun zamandır Galaxy kullanıcılarına çeşitli kullanıcı arayüzü özelliklerini özelleştirerek cihazları üzerinde daha fazla kontrol sağlamaya odaklanmıştır. One UI 5.1, insanların görünümden iletişime, eylemlere ve daha fazlasına kadar mobil deneyimin neredeyse her yönüne ince ayar yapmalarına olanak tanıyan birçok heyecan verici yeni özellik sunuyor. Samsung, cihazların nasıl kullanıldığını anlayabilen ve buna göre önerilerde bulunabilen yeni özellikler sundu. Örneğin, yeni dinamik hava durumu widget'ı mevcut koşulları analiz ediyor ve iklimi yansıtan özel bir tasarım oluşturuyor. Modlar ve Rutinler, daha da fazla rahatlık için belirli etkinlikleri kişiselleştirebilen özel duvar kağıtları, zil sesleri, dokunma hassasiyeti ve yazı tiplerini etkinleştirecek şekilde genişletildi. One UI 5.1 ayrıca Akıllı öneriler widget'ını7 geliştirerek, yol gezileri veya dinlenmek için müzik gibi kullanıcıların etkinliklerine göre Spotify8 parçaları ve çalma listeleri önerme özelliğini de ekliyor.

Yeni Samsung One UI 5.1 ve satışa sunulacak cihaz yelpazesi hakkında daha fazla bilgiyi aşağıdaki bağlantıdan Samsung'un web sitesinde bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.