Samsung'un Eski Galaxy Foldables için Android 14 Tabanlı One UI 6 Güncellemesini Yayınladığı Bildirildi

Samsung'un Eski Galaxy Foldables için Android 14 Tabanlı One UI 6 Güncellemesini Yayınladığı Bildirildi

Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4, Android 12 tabanlı OneUI 4.1.1 ile birlikte geliyor.

Samsung daha önce Android 14 tabanlı One UI 6 güncellemesinin belirli bölgelerde 20 Kasım'a kadar Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 kullanıcılarına sunulacağını açıklamış, daha eski katlanabilir modeller olan Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3'ün ise güncellemeyi 30 Kasım'a kadar alacağını söylemişti. Şimdi, raporlar bu eski modellerin kullanıcılarının One UI 6 güncellemesini almaya başladığını gösteriyor. Raporlardan biri ayrıca şirketin One UI 6.1 güncellemesini test ettiğini iddia ediyor.

Bir Sammobile raporuna göre, ABD'de Verizon, T-Mobile ve MetroPCS ağlarındaki Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 telefonları Android 14 tabanlı One UI 6 güncellemesini alıyor. Başka bir raporda yayın, kararlı One UI 6 güncellemesinin ABD'deki Galaxy Z Flip 3 ve Galaxy Z Fold 3 kullanıcılarına da sırasıyla F711USQU5HWL1 ve F926USQU4HWL1 ürün yazılımı sürümleriyle sunulduğunu iddia etti. Kullanıcılar güncellemeye bu telefonlardaki Ayarlar uygulamasından Yazılım Güncelleme > İndir > Yükle'yi seçerek erişebilirler.

Güncelleme, Galaxy Z Flip 3 ve Galaxy Z Fold 3 kullanıcılarına çok sayıda yeni işlevsel ve tasarımsal geliştirme sunuyor. Raporlardan biri, bu katlanabilir akıllı telefonların Hızlı Panel düzenine, bildirimler için yeni bir tasarıma, yeni emoji stiline ve dalga biçimi animasyonuna sahip yeni bir medya oynatıcı widget'ına sahip olduğunu belirtiyor.

Bu arada One UI 6 güncellemesi, Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4'ün alacağı doğrulanan dört büyük işletim sistemi yükseltmesinden ikincisi. Daha önce belirtilen raporlardan birine göre, telefonların 17 Ocak 2024'te piyasaya sürüleceği söylenen Galaxy S24 serisiyle birlikte tanıtılması muhtemel One UI 6.1 güncellemesini de alması bekleniyor.

Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4, Android 12 tabanlı OneUI 4.1.1 ile birlikte gelirken, Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3, One UI'li Android 11 ile piyasaya sürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.