Snapchat artık videolarınız için film müzikleri öneriyor

Snapchat artık videolarınız için film müzikleri öneriyor

Bir dahaki sefere bir Snapchat videosu için bir müzik seçerken kendinizi yormayabilirsiniz. Snap, klipleri daha hızlı oluşturmanıza yardımcı olacak otomatik Sesler özelliklerini kullanıma sundu.

Örneğin Sounds Recommendations, kullandığınız artırılmış gerçeklik Lensi ile ilgili müzikler öneriyor. Bir ekmek Lensi denediğinizde, en popüler genel parçaların yanı sıra tostla ilgili birçok şarkı göreceksiniz.

Bu arada Sounds Sync, Sounds koleksiyonundaki melodilerin ritmiyle senkronize montaj videoları oluşturuyor. Dört ila 20 fotoğraf veya videoya ihtiyacınız olacak, ancak bu, uygun zamanlanmış şarkılar konusunda stres yaşamadan bir tatili veya sosyal geziyi özetlemenize yardımcı olabilir.

Her iki özellik de şu anda ABD'deki iOS kullanıcıları için mevcut ve dünya çapında kullanıma sunuluyor. Android kullanıcıları da Sounds Recommendations'ı hemen kullanabilir, ancak Sounds Sync'i denemek için Mart ayına kadar beklemeleri gerekecek.

Snap hedefleri konusunda utangaç değil. Video oluşturmak ne kadar kolay olursa, Snapchat'te yayın yapma olasılığınız da o kadar artar. Bu aynı zamanda kullanıcılara olduğu kadar sanatçılara da yardım etmekle ilgili - Snap müzik stratejisi lideri Manny Adler, bunun müzisyenlerin birisinin videosunda duyduktan sonra (umarım) tüm şarkıları çalacak dinleyicilere ulaşmaları için "eşsiz bir fırsat" olduğunu iddia ediyor.

Tanıtımlar Snap için iyi bir zamanda geldi. Geçen yaz yaklaşık 1.300 çalışanını işten çıkarmasına rağmen aylık 750 milyon aktif Snapchat kullanıcısına ulaşan şirketin kitlesi, çalkantılı bir 2022'nin ardından büyümeye devam ediyor. Geçen sonbahar itibariyle aylık iki milyar aktif kullanıcıya sahip olan Instagram gibi rakiplerinden hala çok daha küçük olsa da, sık sık özellikleri taklit eden rekabete dayanıyor. Sounds Recommendations ve Sync gibi küçük eklemeler Snap'in bu büyümeyi sürdürmesine yardımcı olabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.