Snapdragon 8cx Gen 3'lü Samsung Galaxy Book2 Pro 360 duyuruldu

Snapdragon 8cx Gen 3'lü Samsung Galaxy Book2 Pro 360 duyuruldu

Samsung, en yeni dizüstü bilgisayarı Galaxy Book2 Pro 360'ı önümüzdeki yılın Ocak ayında Güney Kore pazarlarında piyasaya sürmeyi planladığını duyurdu.

Samsung Galaxy Book2 Pro'daki 360 derecelik menteşe, dizüstü bilgisayar veya tablet olarak kullanılmasına olanak tanıyor. Ayrıca Galaxy Book2 Pro 360, işlemciler, grafik işlem birimleri ve Wi-Fi bağlantı teknolojisi gibi Qualcomm'un parçaları ve teknolojisiyle üretildi.

Super AMOLED ekrana sahip dizüstü bilgisayar, 33,7 santimetre dokunmatik ekrana sahip, 11,5 mm kalınlığında ve 1,04 kg ağırlığında, taşınabilirliği artırıyor. Samsung Galaxy Book2 Pro, 360 derecelik menteşesi sayesinde dizüstü bilgisayar ya da tablet olarak kullanılabiliyor.

Dizüstü bilgisayar Qualcomm'un en yeni CPU'su olan Snapdragon 8cx Gen 3 Compute Platform'a sahip. Snapdragon 8cx Gen 2 ile karşılaştırıldığında, sistem düzeyinde performansı %57'ye kadar ve çoklu görevleri %85'e kadar artırıyor

Ayrıca, Snapdragon 8cx Gen 2'den yüzde 60'a kadar daha güçlü olan Qualcomm Adreno GPU'ya sahiptir, bu da gelişmiş görseller ve daha hızlı premium işlem performansı sağlar. Bağlantı için, Wi-Fi 6'nın kapsama alanını artıran teknik bir standart olan Wi-Fi 6E'ye hızlı ve sorunsuz bir bağlantı sağlamak için Qualcomm'un FastConnect 6900 sistem teknolojisi kullanıldı.

Bataryaya gelince, tek bir şarjla 35 saate kadar video izlemenizi sağlayan büyük bir kapasiteye sahiptir. Cihaz ayrıca Samsung'un S Pen kalemi ile de kullanılabiliyor. Ayrıca, Windows 11'de Microsoft'un Secured-Core PC kurumsal güvenlik çözümünün özelliklerini yerine getirmek için daha iyi güvenlik özelliklerine sahiptir.
Fiyatlandırma ve bulunabilirlik

Snapdragon 8cx 3. nesil işlemcili Samsung Galaxy Book 2 Pro 360, Grafit renginde ve 1,89 milyon won (1490 ABD Doları / Rs. 1,23,585 yaklaşık) fiyatla geliyor. Güney Kore'de 16 Ocak 2023 tarihinden itibaren satın alınabilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.