Söylentilere göre Apple, iOS 17 için erişilebilirlik ve Dynamic Island'a odaklanacak

Söylentilere göre Apple, iOS 17 için erişilebilirlik ve Dynamic Island'a odaklanacak

iPhone'un işletim sisteminin bir sonraki sürümü, arayüzde yapılacak birkaç değişiklikle Dinamik Ada kartını sonuna kadar oynayacak.

iOS 17'nin Eylül 2023'te dünyaya tanıtılması bekleniyor. iPad Pro 1. Nesil, iPhone 8, 8 Plus, X ve önceki modellerin mobil işletim sisteminin yeni sürümünü almayacağını zaten biliyor olsak da, işletim sisteminin 2023 modelinin yeni özellikleri hakkında çok az ayrıntıya sahibiz. Apple tarafından bu kadar az ayrıntı yayınlandığına göre, her türlü bilgi iyi olacaktır. Bir Twitter üyesi, iOS 17'nin yeni özelliklerini özetleyen bir başlık açtı.

Analyst941'den gelen açıklamalar, iOS 17'nin iPhone kullanıcıları için devrim niteliğinde bir güncelleme olmayacağını gösteriyor. Apple bu yıl "performans, verimlilik, kararlılık ve eski cihazlar için uzun vadeli desteğe" odaklanıyor gibi görünüyor. Kullanıcı, Twitter mesajına ilk olarak iOS 17'nin iPhone 8 ve iPhone X'i desteklemeyeceği söylentisini yalanlayarak başlıyor. Kullanıcıya göre, Apple Silicon A11 Bionic çip tarafından desteklenen iPhone'lar işletim sisteminin 2023 yinelemesini çalıştırabilecek. Ayrıca Apple, iPhone 14 ve 14 Plus'ın ticari başarısızlığından ders almış durumda.

iOS 17 Dinamik Ada özelliğine sahip olacak ve erişilebilirliğe odaklanacak

Cupertino merkezli şirket, iPhone 15'in satışlarını artırmak için yalnızca iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max'te bulunan Dinamik Ada'nın popülerliğine güvenecek. "Geliştirme ekibine baskı yapan pazarlama departmanının" talebi üzerine, Dinamik Ada markanın tüm cihazlarına entegre edilmekle kalmayacak, aynı zamanda çok sayıda özellik kazanacak. Yeni yakınlık sensörlerinden yararlanacak mı? Hangi uygulamalar sunulacak? Henüz bilmiyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.