Spotify HiFi teklifinin hala üzerinde çalışıldığını doğruladı

Spotify HiFi teklifinin hala üzerinde çalışıldığını doğruladı

2021 yılında Spotify, HiFi kayıpsız akış katmanının o yıl içinde piyasaya sürüleceğini duyurdu. Aradan iki yıl geçti ve HiFi hala piyasaya sürülmedi. The Verge tarafından yayınlanan son rapor, Spotify'ın eş başkanının HiFi'nin hala çalışma aşamasında olduğunu ve bir noktada piyasaya sürüleceğini iddia ettiğini ortaya koyuyor.

Spotify'ın eş başkanı Gustav Söderström, The Verge ile yaptığı bir röportajda HiFi premium katmanının lansmanının sektördeki değişiklikler nedeniyle ertelendiğini doğruladı. Şirket başlangıçta özelliği 2021'in sonuna kadar yayınlamayı planlarken, şimdi hem Spotify'a hem de dinleyicilerine fayda sağlayacak şekilde geliştirmeye odaklanıyor.
Spotify HiFi çıkış tarihi hala belirsiz

Söderström, hayranlarına eninde sonunda piyasaya çıkacakları konusunda güvence veriyor, ancak şu anda piyasaya sürülmesi için belirli bir zaman çizelgesi yok. Bu arada, Apple Music ve Amazon gibi diğer müzik servisleri ekstra ücret ödemeden kayıpsız müzik sunmaya başladı bile.

Spotify'ın son güncellemesi keşif akışlarını ve çalma listeleri için Smart Shuffle'ı içeriyor. Şirket HiFi özelliğini bir yılı aşkın bir süredir piyasaya sürmeye hazır olmasına rağmen, maliyet hususları nedeniyle henüz piyasaya sürülmedi.

Kayıpsız müziği ücretsiz olarak sunan Apple'ın aksine Spotify, HiFi özelliğini uzamsal ses, Dolby Atmos ve diğer sesli kitap ve podcast ile ilgili avantajları içeren daha pahalı bir planın parçası olarak sunmayı planlıyor. Resmi bir çıkış tarihi açıklanmadı, ancak HiFi'nin "bir noktada" ortaya çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.