Spotify Uygulaması yeni bir görünüme ve özelliklere kavuşuyor

Spotify Uygulaması yeni bir görünüme ve özelliklere kavuşuyor

Spotify Uygulaması yeni bir görünüme ve bir dizi yeni özelliğe kavuşuyor, haberler şirketin dünkü Stream On etkinliğinde duyuruldu.

Güncellenen uygulama artık dikey kaydırmalı keşif akışları, yeni Smart Shuffle modu ve daha fazlasıyla birlikte geliyor, aşağıda yeni Spotify özelliklerinden bazıları hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Yeni nesil dinleyicilerin, tamamen dalmadan önce sesleri örneklemek için daha iyi yollar istediklerini gördük. Bu nedenle, yeni sesleri keşfetmeyi her zamankinden daha kolay hale getirmek ve kullanıcıları bir sonraki favori sanatçıları, podcast'leri veya kitaplarıyla tanıştırmaya yardımcı olmak için gelişmiş öneriler, görsel tuvallerde bir spot ışığı ve tamamen yeni ve etkileşimli bir tasarım ile daha aktif bir deneyime hazır olun. Bu güncellemeler birlikte, içerik oluşturucuları ve hayranları her zamankinden daha yakın hale getirmek ve her birinin kalıcı bağlantılar kurmasına yardımcı olmak için çalışıyor.

Eş Başkan ve Baş Ürün ve Teknoloji Sorumlusu Gustav Söderström, "Günümüz dünyası bizi milyonlarca farklı yöne çekiyor," dedi. "Dolayısıyla Spotify olarak yaratıcılar için yapabileceğimiz en önemli şey, sanatları ile onu seven ya da keşfettikleri anda sevecek olan insanlar arasındaki mesafeyi azaltmaktır."

Spotify Uygulaması ve çeşitli özellikleri hakkında daha fazla bilgiyi aşağıdaki bağlantıdan Spotify'da bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.