Telegram yeniden tasarlanan yanıtlar, ayarlanabilir bağlantı önizlemesi, renkli adlar ve daha fazlasını alıyor

Telegram yeniden tasarlanan yanıtlar, ayarlanabilir bağlantı önizlemesi, renkli adlar ve daha fazlasını alıyor

Popüler bir platformlar arası mesajlaşma programı olan Telegram, yeniden tasarlanan yanıtlar, ayarlanabilir bağlantı önizlemeleri, Premium kullanıcılar için renkli isimler, geliştirilmiş hikayeler ve diğer iyileştirmelerle yeni bir özellik güncellemesi aldı. İşte yenilikler.

Yeniden Tasarlanan Yanıtlar

En son güncelleme ile Telegram kullanıcıları, yanıtları daha kolay ve kesin hale getirmek için herhangi bir mesajın belirli bölümlerini alıntılayabilir. Ayrıca, özel bir sohbette herkese açık bir mesajı yanıtlamak istiyorsanız kullanışlı bir özellik olan diğer sohbetlerdeki mesajları alıntılayabilirsiniz. Bir mesajın bir bölümünü alıntılamak için, ihtiyacınız olan bölümü seçin ve "Alıntı Yap "a dokunun. Mesaj biçimlendirmesi artık alıntı yapmayı da içeriyor.

Daha İyi Bağlantı Önizlemeleri

Telegram artık medyanıza bağlantı ve önizleme eklerken daha fazla esneklik sunuyor. Medya boyutunu seçebilir (ekli fotoğrafı küçültebilir veya büyütebilir), önizlemeyi yukarı veya aşağı taşıyabilir ve birkaç bağlantı gönderirken hangi bağlantının önizleme göstereceğini seçebilirsiniz.

Hesap Renkleri

Telegram Premium kullanıcıları artık hesaplarına daha fazla yetenek ve kişiselleştirme ekleyebilir. En son güncelleme, ad renginizi seçmenize ve bir yanıt arka planı seçmenize olanak tanır. Kanal yöneticileri aynı özelleştirmeyi 5. veya daha yüksek seviyeye yükseltilmiş kanallara uygulayabilir.

Hikaye İyileştirmeleri

Son olarak, Telegram Stories kamera kullanıcı arayüzü, daha iyi özçekimler için bir tür ön kamera flaşı kullanmanıza olanak tanır. Fotoğrafınıza daha fazla ışık vermek için ekran daha parlak hale gelecektir. Ayrıca, yoğunluğu ve sıcaklığı ayarlayabilirsiniz. Hikayelerle ilgili bir başka gelişme de hikayeleri hızlı ileri sarma veya geri sarma yeteneğidir. Ancak, Telegram Hikayeleri hala yalnızca Telegram Premium aboneleri tarafından kullanılabilir.

Telegram'ın en son güncellemesi şimdi Windows, macOS, Linux, iOS ve Android'deki tüm kullanıcılara sunuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.