The Witcher 3 50 milyon kopya sattı ve CD Projekt bir devam filmi hazırlıyor

The Witcher 3 50 milyon kopya sattı ve CD Projekt bir devam filmi hazırlıyor

CD Projekt Red Pazartesi günü (29) The Witcher 3: Wild Hunt'ın dünya çapında 50 milyon kopya satış rakamına ulaştığını duyurdu.

CD Projekt Red Pazartesi günü (29) The Witcher 3: Wild Hunt'ın dünya çapında 50 milyon kopya satış rakamına ulaştığını duyurdu. Bu, RPG'yi 2020'de Cyberpunk 2077'den de sorumlu olan Polonyalı geliştirici ve yayıncının en büyük başarısı haline getiriyor.

Serinin tüm sürümleri göz önüne alındığında, The Witcher şimdiden dünya çapında 75 milyondan fazla kopya sattı. Geliştirici birden fazla proje üzerinde çalıştığı için eğilim bu sayının daha da artması yönünde. Bunların arasında, Unreal Engine 5 üzerinde The Witcher'ın ilk oyununun yeniden yapımı ve dahili olarak Project Polaris olarak bilinen bir devam oyunu var.

Bununla birlikte, The Witcher 3: Wild Hunt 50 milyondan fazla satan oyunların seçkin listesine katılıyor. Bu da onu Minecraft (238 milyon), GTA 5 (180 milyon) ve Tetris (100 milyon) gibi oyunların yer aldığı oyun dünyasının en çok satan dokuzuncu oyunu konumuna yerleştiriyor.

Yeni The Witcher'ın yapımına odaklanın

Bu başarının ardından şirket, önümüzdeki yıllarda The Witcher serisinin yeni bir oyununu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirketin planlamasına göre, stüdyonun büyük bir kısmı şimdiden The Witcher 4 olacak Project Polaris üzerinde çalışmaya başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.