TikTok artık daha fazla doğrudan mesajlaşma seçeneğine sahip

TikTok artık daha fazla doğrudan mesajlaşma seçeneğine sahip

TikTok kullanıcıları doğrudan mesajlar için daha fazla özelleştirme seçeneği elde etti. ByteDance'ın kısa video uygulaması, DM'ler için başkalarından gelen mesajlar da dahil olmak üzere daha fazla mod yayınladı ve hatta hiç kimseden mesaj almadı.

Geçen yıl Kasım ayında kullanıma sunulan bu özellik aslında yeni değil. Ancak şimdi TikTok, kullanıcılara seçenekler hakkında bilgi veren e-postalar göndermeye başladı.

DM modunu güncellemek oldukça basittir. Profilinizde, ekranın sağ tarafındaki sandviç menüsüne basın ve "Ayarlar ve gizlilik "e gidin. Ardından, "Gizlilik "e ve ardından "Direkt Mesajlar "a tıklayın.

tiktok-artik-daha-fazla-dogrudan-mesajlasma-secenegine-sahip.jpg

En üstte herkes, önerilen arkadaşlar, geri takip ettiğiniz takipçiler, mesajlaştığınız kişiler ve son olarak hiç kimse seçeneklerini görebilirsiniz. Ayrı olarak, mesaj gönderme isteklerini filtreleme seçeneği de vardır.

Bu değişiklik, TikTok'u Shorts'ta yalnızca yorum seçeneği bulunan YouTube'dan uzaklaştırıyor ve video platformunu Instagram veya Snapchat gibi sosyal ağlara çok daha benzer hale getiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.