Toyota Land Cruiser 70 Tanıtıldı

Toyota Land Cruiser 70 Tanıtıldı

Toyota, Toyota Land Cruiser 70'i Japonya'da yeniden tanıtacağını duyurdu. 70 Serisi ilk olarak 1984 yılında piyasaya sürülmüştü ve araç güvenilir arazi performansı için tasarlanmıştı.

İlk olarak 1 Ağustos 1951'de Toyota BJ olarak piyasaya sürülen Land Cruiser serisi şu anda 72 yaşında. Lansmanından hemen sonra Fuji Dağı'nın altıncı istasyonuna tırmanan ilk araç oldu. O zamandan bu yana, sadece Land Cruiser ile ulaşılabilen yerlerde her tür insana emniyet ve güvenlik sağlama misyonunu yerine getirdi. Küresel müşterilerin gerçek kullanım durumlarına göre geliştirilen ve rafine edilen Land Cruiser, insanların her yere ve her yere gitmesine ve güvenli bir şekilde geri dönmesine olanak tanıyan güvenilirlik, dayanıklılık ve arazi performansı sağlar. Bu konsept aktarılmış ve geliştirilmiştir. Dünya çapında yaklaşık 170 ülke ve bölgede yaklaşık 11,3 milyon adet*1 kümülatif satışla, her yerde insanların yaşamlarını ve geçim kaynaklarını desteklemiştir.

1984'teki lansmanından bu yana 70 Serisi, Land Cruiser'ın evrensel değerlerini oluşturan güvenilirlik, dayanıklılık ve arazi performansını somutlaştırmaya devam etti. Dünyanın dört bir yanındaki en zorlu ortamlarda çeşitli kullanımlara sunulan araç, yerel toplulukları ve her yerdeki insanların geçim kaynaklarını desteklemeye devam etti.

Toyota Land Cruiser 70 hakkında daha fazla bilgiyi Toyota'da aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz, araç ayrıca Japonya'da KINTO abonelik hizmetleri aracılığıyla da satışa sunulacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.