Twitter Blue 4.000 Karakterli Tweetleri Piyasaya Sürüyor

Twitter Blue 4.000 Karakterli Tweetleri Piyasaya Sürüyor

Yalnızca Blue aboneleri daha uzun Tweetler gönderebilir, ancak abone olmayanlar bu Tweetleri okuyabilir, yanıtlayabilir, retweetleyebilir ve alıntı yapabilir.

Elon Musk'ın sahibi olduğu popüler mikro blog platformu Twitter Perşembe günü yaptığı açıklamada, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Blue abonelerinin artık mikro blog platformunda 4.000 karaktere kadar uzun tweetler atabileceğini duyurdu. Daha önce, tweetler yalnızca 280 karakterle sınırlıydı ve bu hala abone olmayanlar için geçerliydi.

Şirket @TwitterBlue hesabından paylaşımda bulundu: "Bugünden itibaren, ABD'de Twitter Blue'ya aboneyseniz daha uzun tweetler oluşturabilirsiniz. İster bir resim göndermek, ister bir hashtag kullanmak ya da bir anket oluşturmak isteyin, Tweetlemenin çoğu standart işlevi hala geçerlidir. Ancak artık 4.000 karaktere kadar yazabilirsiniz."

Ancak şimdilik, web üzerinde daha uzun tweetler taslak olarak kaydedilemiyor ya da daha sonra gönderilmek üzere planlanamıyor. "Daha uzun tweet'lerin çok fazla kaydırma anlamına gelebileceğini biliyoruz, bu nedenle zaman akışınızda 280 karakterle sınırlandırılacaklar ve tweet'in tamamını tıklayıp okumak için bir 'Daha fazla göster' istemi göreceksiniz" diye ekledi.

Yalnızca Blue aboneleri daha uzun Tweetler gönderebilir, ancak abone olmayanlar bu Tweetleri okuyabilir, yanıtlayabilir, retweetleyebilir ve alıntı yapabilir. Platform ayrıca, Blue kullanıcılarının 4.000 karaktere kadar daha uzun bir tweet'i yanıtlayabileceklerini ve alıntılayabileceklerini belirtti.

İlgili haberlerde, Twitter, Hindistan, Brezilya ve Endonezya'daki kullanıcılara abonelik hizmeti Twitter Blue'yu sundu. Twitter Blue abonelik hizmeti Web, iOS ve Android cihazlarda kullanılabiliyor.

Twitter Blue, hesabınıza mavi bir onay işareti ekleyen ve Tweet Düzenle gibi belirli özelliklere erken erişim sunan, ücretli bir aboneliktir. Twitter Blue'ya yalnızca 90 günden daha uzun süre önce oluşturulmuş Twitter hesaplarının kaydolabileceğini lütfen unutmayın. Tüm Twitter Blue abonelerinin, kayıt işleminin bir parçası olarak telefon numaralarını onaylamaları gerekecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.