Volkswagen arena’da yaklaşan etkinlikler nisan 2024

Volkswagen arena’da yaklaşan etkinlikler nisan 2024

Her sene dolu dolu bir program sunan Volkswagen Arena, “Her Şey Bir Arenada” mottosuyla nisan ayı boyunca da birbirinden farklı etkinlikleri katılımcılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.

Her hayale göre dönüşen ve her hayali gerçeğe dönüştüren Volkswagen Arena nisan ayı boyunca; Dünyaca ünlü Alman elektronik müzik grubu Schiller, gazino konseptini komedi ile birleştirip, bir komedi gazinosu formatı yaratan, mizahın yıldız ismi Ata Demirer, minimalist techno yaklaşımı ve hipnotik setleriyle, dinleyicilerini müziğin derinliklerine çeken Ben Klock, endüstrinin en heyecan verici, enerjik ve feminen artistlerinden Amerika’lı DJ ve Prodüktör Sara Landry, albümleri 20 milyonun üzerinde satan Belçikalı dünya yıldızı Lara Fabian, müzik dünyasında özgün sesi ile dikkat çeken Semicenk ve Türkçe rapin efsane isimlerinden Sagopa Kajmer’i sahnesinde ağırlamaya hazırlanıyor.

Dünyaca ünlü Alman elektronik müzik grubu Schiller, 13 Nisan Cumartesi gecesi Türkiye’de ilk kez Volkswagen Arena’nın sıra dışı atmosferinde sahne almaya hazırlanıyor. Dans-pop tarzındaki şarkılarıyla sahnelerin sevilen isimleri arasına adını yazdıran Simge Sağın’ın da sahnede olacağı bu özel gece Art Symphony organizasyonu ile gerçekleşecek. Electropop, ambient tarzı ve dünyanın dört bir yanından iş birliği yaptığı ses sanatçılarıyla kitleleri birbirleriyle buluşturan Alman müzik grubu Schiller’in “Schiller Live in İstanbul” performansının biletlerine Bugece, Biletinial, Biletino ve Biletix üzerinden ulaşabilirsiniz.

Gazino konseptini komedi ile birleştirip, bir komedi gazinosu formatı yaratan, mizahın yıldız ismi Ata Demirer, yeni şarkılar ve yeni şakalarının yanı sıra unutulmayan klasiklerine de yer verdiği “ATA DEMİRER GAZİNOSU” ile 18 Nisan Perşembe akşamı Volkswagen Arena’nın sıra dışı atmosferine konuk olmaya hazırlanıyor. 3 yıllık bir aranın ardından perdelerini tekrar açan “ATA DEMİRER GAZİNOSU”nda Demirer, Türk sanat müziğinden operaya, türkülerden pop müziğine, tavernadan arabeske kadar geniş bir repertuvar ve kahkaha dolu hikayeleriyle sahnede olacak. Ata Demirer’e sahnede yine usta müzisyen Taşkın Sabah yönetimindeki orkestranın eşlik edeceği “ATA DEMİRER GAZİNOSU”nun biletlerine Biletix üzerinden ulaşabilirsiniz.

Minimalist techno yaklaşımı ve hipnotik setleriyle, dinleyicilerini müziğin derinliklerine çeken Ben Klock, 19 Nisan Cuma akşamı Volkswagen Arena’nın gerçeküstü atmosferinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Klock'un dinamik ve yenilikçi müzik anlayışının bir gösterisi olacak bu sıra dışı gece katılımcıların sadece kulaklarına değil aynı zamanda görsel ve ışık show’larla beraber gözlerine de hitap edecek. Raven Projekt sunumu ile gerçekleşecek gecenin biletlerine Bugece üzerinden ulaşabilirsiniz.

Endüstrinin en heyecan verici, enerjik ve feminen artistlerinden Amerika’lı DJ ve Prodüktör Sara Landry, Jeton sunumuyla 22 Nisan Pazartesi akşamı Volkswagen Arena’nın gerçeküstü atmosferinde İstanbullu sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Sara Landry, Austin’de yaptığı KLUBHAUS partileri ile şekillenmeye başlayan tavizsiz, karanlık, sürükleyici ve endüstriyel tarzı ile çok kısa zamanda sektörün ilgisini çekmeyi başardı. Farklı stili ve kimliği ile Coachella, Monegros, Teletech gibi festivallerle ismini geniş kitlelere duyuran Sara Landry’nin, Jeton’un artık bir “signature”ü olan 55.000 watt’lık ses sistemi ve Sara’ya özel tasarlanacak ışık ve görüntü sistemi ile sahnede olacağı bu özel gece için yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın. Jeton Records`un kurucusu Ferhat Albayrak ve Jeton’un en önemli isimlerinden, son olarak “Sweet Dreams”e yaptığı Warehouse Bootleg ile dikkat çeken Kuvoka’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek gecenin biletlerine Bugece üzerinden ulaşabilirsiniz.

Albümleri 20 milyonun üzerinde satan Belçikalı dünya yıldızı Lara Fabian, zamansız klasiklerini seslendirdiği "Je T’aime" Dünya Turnesi kapsamında 25 Nisan Perşembe akşamı Volkswagen Arena’nın gerçeküstü atmosferinde İstanbullu sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Lara Fabian, 1995’ten bu yana kariyerine sayılamayacak kadar başarılı proje sığdırdı ve onlarca uluslararası ödül kazandı. Piu Entertainment organizasyonuyla gerçekleşecek ve Lara Fabian’ın geniş repertuarı ve etkileyici performansıyla unutulmaz bir geceye imza atacağı bu özel gecenin biletlerine Biletix, Passo ve Bubilet üzerinden ulaşabilirsiniz.

Müzik dünyasında özgün sesi ile dikkat çeken Semicenk, kendine özgü müzikal vizyonu ve derin sözleriyle dinleyicilerini etkilemeyi sürdürüyor. Sanatında sınırları zorlayan bir yolculuğa çıkan ve sahne performanslarındaki enerjisi ve yetenekleriyle geniş bir hayran kitlesi edinen Semicenk, müziğinde elektronik, pop ve çağdaş tınıları başarıyla harmanlayarak dinleyicilere unutulmaz deneyimler yaşatıyor. Dinamik sahnesi ve çağdaş sound'uyla müzikseverlere duygusal ve unutulmaz bir müzik deneyimi sunan Semicenk, NG Event organizasyonuyla 27 Nisan Cumartesi akşamı Volkswagen Arena’nın göz alıcı atmosferinde sevenleriyle buluşacak. Bu özel akşamın biletlerine Biletix, Bubilet, Biletino ve Passo üzerinden ulaşabilirsiniz.

Türkçe rapin efsane isimlerinden Sagopa Kajmer, 28 Nisan Pazar akşamı +1 sunumuyla Volkswagen Arena’nın gerçek üstü atmosferinde dinleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Profesyonel müzik kariyerine ’99 yılında başlayan ve tutkuyla piyasaya sunduğu şarkılarıyla her yaştan dinleyicinin beğenisini kazanan sanatçı geniş bir hayran kitlesi ile yoluna devam ediyor. Türkçe rap denilince akla gelen ilk isimlerin başında yer alan Sagopa Kajmer’in unutulmayacak performansına tanık olmak için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın. Volkswagen Arena’nın gerçeküstü atmosferinde gerçekleşecek performansın biletlerine Biletix, Bugece ve Bubilet üzerinden ulaşabilirsiniz.

Volkswagen Arena’nın gerçeküstü atmosferinde deneyimlenebilecek etkinliklerle ilgili detaylı bilgi için https://www.vwarena.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.