WhatsApp, Android beta kullanıcıları için yeniden tasarlanmış içerik menüsünü test ediyor

WhatsApp, Android beta kullanıcıları için yeniden tasarlanmış içerik menüsünü test ediyor

WABetaInfo tarafından bildirildiği üzere, WhatsApp şu anda içerik menüsü için yeni bir tasarım üzerinde çalışıyor.

WABetaInfo tarafından bildirildiği üzere, WhatsApp şu anda içerik menüsü için yeni bir tasarım üzerinde çalışıyor. Yeniden tasarlanan içerik menüsü şu anda beta testinde ve WhatsApp'ın yaklaşımına yeni bir görünüm sunuyor. WhatsApp'ın mevcut kararlı sürümünde, bir mesajı seçmek için dokunup basılı tuttuğunuzda, tepkiler için yalnızca birkaç emoji seçeneği görüntülenirken, silme ve iletme gibi diğer seçenekler üst araç çubuğuna yerleştiriliyor.

WhatsApp'ın iOS'a Benzer Yeni Bağlam Menüsü Tasarımı

Bununla birlikte, en son WhatsApp sürümü 2.23.11.4 ile mesajlar için yeni bir bağlam menüsü tespit edildi. Yeni tasarım iOS uygulamasında bulunan içerik menüsüne benziyor. Açılır listede Sil, İlet, Yanıtla ve Bilgi gibi seçenekler yer alırken, emoji tepkileri hala mesajın üstünde görünüyor.

Yeni içerik menüsünün halen geliştirilme aşamasında olduğunu ve yalnızca WhatsApp beta test kullanıcılarının kullanımına açık olduğunu belirtmek gerekir. Bu değişiklik, WhatsApp'ın farklı işletim sistemleri arasında tasarım tutarlılığı sağlamayı amaçladığını ve uygulamanın arayüzüne modern bir dokunuş getirdiğini gösteriyor.

İçerik menüsünün yeniden tasarlanmasının yanı sıra WhatsApp çeşitli yeni özellikler de sunuyor. Bunlar arasında konuşmaları güvence altına almak için Sohbet Kilidi özelliği, geliştirilmiş yoklama, en son güncellemelerde esnek altyazı ve kullanıcıların aynı hesabı dört telefona kadar kullanmasına olanak tanıyan çoklu cihaz desteği yer alıyor. Genel olarak WhatsApp, kullanıcılara gelişmiş bir mesajlaşma deneyimi sunmak için özelliklerini ve tasarımını geliştirmek için aktif olarak çalışıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.