WhatsApp artık aynı Android telefonda iki hesap kullanmanıza izin veriyor

WhatsApp artık aynı Android telefonda iki hesap kullanmanıza izin veriyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, nihayet Android cihazlar için çift hesap desteğini kullanıma sundu. Bu, kullanıcıların artık cihaz değiştirmek veya üçüncü taraf bir uygulama kullanmak zorunda kalmadan aynı akıllı telefonda iki farklı WhatsApp hesabı kullanabileceği anlamına geliyor.

Bu özellik bir süredir beta sürümünde mevcuttu, ancak şimdi kararlı kanalda kullanıma sunuluyor. Bu özelliği kullanmak için ikinci bir telefon numarasına ve SIM karta ya da çoklu SIM veya eSIM desteği olan bir telefona ihtiyacınız olacak.

İkinci SIM kartınız farklı bir cihazda olsa bile, giriş için güvenlik kodunu alabildiğiniz sürece ikinci WhatsApp hesabını yine de kurabilmeniz gerekir.

Aynı telefonda birden fazla WhatsApp hesabı nasıl kurulur?

İkinci WhatsApp hesabını kurmak için WhatsApp ayarlarına gidin, adınızın yanındaki oka tıklayın, "Hesap ekle "ye tıklayın ve talimatları izleyin. WhatsApp, her iki hesap için gizlilik ve bildirim ayarlarınızı ayrı ayrı kontrol edebileceğinizi söylüyor.

Bu özellik, kullanıcıların iki akıllı telefon taşıma veya uygulama klonlama özelliğini kullanma ihtiyacını ortadan kaldıracağı için WhatsApp'a hoş bir ektir. Ayrıca iş ya da kişisel kullanım için ayrı bir telefon numarası olan kullanıcılar için de faydalı olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.