WhatsApp Artık Kendinizle Sohbet Etmenize İzin Veriyor

WhatsApp Artık Kendinizle Sohbet Etmenize İzin Veriyor

WhatsApp, kişisel notları ve medyayı saklamak için kullanılabilecek, uygulama içinde kendinizle özel bir sohbet dizisi oluşturmanıza olanak tanıyan yeni bir özelliğin dağıtımını tamamlıyor.

Tam anlamıyla "Kendinize Mesaj Atın" olarak adlandırılan bu özellik, hatırlatıcılar, notlar, bağlantılar, ses klipleri, fotoğraflar ve videolar gibi şeyleri saklamak için uygun bir yer olarak kullanılmak üzere tasarlandı. Kendinizle de konuşabilirsiniz, ancak konuşmanın her iki tarafını da sağlamanız gerekeceğini unutmayın.

Bu özellik, normal WhatsApp sohbetlerinin kullandığı uçtan uca şifrelemenin aynısını kullanarak platformun özel notlarınızı cihazlar arasında güvenli bir şekilde senkronize etmesini sağlıyor.

Yeni seçenek, Signal'in Kendine Not özelliğine benzer bir şekilde çalışıyor. Facebook Messenger ve Instagram da kendinize mesajlar oluşturmanıza izin verirken, Slack mesajları, yapılacakları, bağlantıları ve dosyaları el altında tutmak için kendinize doğrudan mesajlar göndermenize olanak tanıyor.

En son 23.1.75 güncellemesiyle sunulan bir başka değişiklikte WhatsApp, sohbet aramalarına "Tarihe göre ara" seçeneği ekledi. Kullanıcılar artık kişi veya grup bilgisi menüsünden aramaya dokunabilir ve bir tarih seçiciye erişmek için takvim simgesini seçebilir.

En son sürüm ayrıca diğer uygulamalardan WhatsApp sohbetlerine resim, video ve belge paylaşmak için sürükle ve bırak desteği getiriyor. Buna ek olarak, güncelleme kısa süre önce kullanıma sunulan Kazara Silme özelliğini daha da fazla kullanıcıya sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.