WhatsApp Artık Sohbetleri Bir Aya Kadar 'PIN'lemenize İzin Veriyor

WhatsApp Artık Sohbetleri Bir Aya Kadar 'PIN'lemenize İzin Veriyor

WhatsApp her zaman kişileri ekranın üst kısmına sabitleme seçeneğine sahipti, şimdi bunu arkadaşlarınızla ve gruplarla yaptığınız sohbetler için de yapabilirsiniz.

WhatsApp sohbetleri bu hafta yeni bir güç kazanıyor; kullanıcılar artık sadece ana akışlarındaki kişileri değil, sohbetlerini de sabitleyebiliyor. WhatsApp kullanıcıları uzun süredir kişileri en üste sabitleme seçeneğine sahipti, ancak şimdi mesajlaşma uygulaması onlara bire bir sohbetlerde veya grup sohbetlerinde sabitleme seçeneği sunuyor. "Sabitlenmiş mesajlarla, grup veya bire bir sohbetlerde önemli mesajları kolayca vurgulayabilirsiniz. Bu, kullanıcıların zamandan tasarruf etmelerine yardımcı olur, böylece zamanında mesajları daha kolay bulabilirler," diye açıklıyor WhatsApp gönderisinde.

Yeni özelliğin iyi yanı, metin, anket, resim ve emoji gibi mesajları da sabitleyebilmeniz. Mesajlaşma uygulaması, bu sabitlenmiş sohbetleri uygulamadaki diğer tüm mesajlar gibi uçtan uca şifreli tutacak.

WhatsApp, kullanıcıları için yeni özellikler eklemeye devam ediyor, bu da bir şekilde insanların platforma bağlanmasına yardımcı oluyor ve aynı zamanda WhatsApp dünyasına yenilerini getiriyor. Kanallar, WhatsApp ve Meta'nın yakın gelecekte para kazanması için olası bir yol haline gelebilecek son zamanlardaki bir başka eklemedir. Pin sohbetlerine geri dönecek olursak, WhatsApp insanlara ekranlarının üst kısmında ne kadar süreyle sohbet etmek istediklerine dair bir sınır belirleme seçeneği sunuyor.

WhatsApp Pin Sohbet Özelliği: Nasıl Çalışır


- WhatsApp kullanıcıları herhangi bir sohbete uzun basarak
- Üç noktalı menüden Sabitle'ye tıklayın
- WhatsApp, sohbetin ne kadar süreyle sabitlenmesini istediğinizi soracaktır

- 24 saat, 7 gün veya 30 gün arasından seçim yapabilirsiniz

WhatsApp 7 gün veya bir haftayı varsayılan seçenek olarak tutuyor. WhatsApp'ta grup sohbetleri söz konusu olduğunda, sabitleme özelliği, tüm grup üyelerinin bir mesajı sabitleyip sabitleyemeyeceğine veya yalnızca yöneticilerin bu güce sahip olup olmayacağına karar verebilen grup yöneticisi tarafından kullanılabilir. WhatsApp, mesaj sabitleme özelliğini tüm kullanıcılara sunuyor ve bunu Android, iOS ve hatta web/masaüstü sürümünde deneyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.