WhatsApp: Birisi Tarafından Engellenip Engellenmediğinizi Kontrol Etmenin 5 Yolu

WhatsApp: Birisi Tarafından Engellenip Engellenmediğinizi Kontrol Etmenin 5 Yolu

WhatsApp'ta, engellenip engellenmediğinizi belirlemenize yardımcı olabilecek birkaç gösterge vardır. Tüm ayrıntılar için okumaya devam edin.

WhatsApp dijital hayatımızın önemli bir parçasıdır ve sevdiklerimizle, iş arkadaşlarımızla ve daha fazlasıyla bağlantı kurmamıza yardımcı olduğu yadsınamaz. Ancak, nadiren de olsa, işler tersine dönebilir ve birisi sayısız nedenden ötürü sizi engelleyebilir. Bu kişinin sizi engelleyip engellemediğini ya da başka bir şey olup olmadığını bilmek istiyorsanız, bunu yapıp yapmadıklarını anlamanın kesin bir yolu yoktur.

Bununla birlikte, WhatsApp'ta engellenip engellenmediğinizi belirlemenize potansiyel olarak yardımcı olabilecek birkaç gösterge vardır. İşte aşağıdaki koşullar:

'Son Görülme' ve 'Çevrimiçi' Durumlarının olmaması: Bunları görmemek engellendiğinizi gösterebilir. Ancak, günümüzün gizlilik bilincine sahip ortamında, birçok kişi bu bilgileri gizli tutmayı tercih ediyor. Bu nedenle, yalnızca bu faktöre dayanarak emin olamazsınız.
    WhatsApp Profil Resmi Güncellemeleri Yok: Profil resmi güncellemelerinin olmaması da birinin sizi engellediğini gösterebilir.
    Teslimat Makbuzlarının Olmaması (Tek Tik): Mesajlarınız gönderildikten sonra yalnızca tek bir tik gösteriyorsa, bu engellendiğinizin önemli bir göstergesi olabilir. Engellendiyseniz mesajlar teslim edilmeyecektir.
    Başarısız Görüntülü ve Sesli Aramalar: WhatsApp'ta birini arama girişimleriniz tekrar tekrar başarısız oluyorsa, bu engellendiğinizin bir başka güçlü göstergesidir. WhatsApp, engellenen kişilerin kendilerini engelleyen kişiyi aramasını kısıtlar.
    WhatsApp Dışındaki Aramalar da Bağlanmıyor: Telefon çeviricinizi kullanarak kişiyi uygulama dışından aramayı deneyebilirsiniz ve bu da bağlanmazsa, sizi WhatsApp dışında da engellediğinin işareti olabilir.

Bu göstergeler engellendiğinizi gösterse de kusursuz değildir. Sonuçta, birisi 'son görülme' durumunu devre dışı bırakmış olabilir veya düşük ağ bölgesinde olabilir, geçici olarak bir profil resmi kullanmıyor olabilir. Bu koşulların bir kombinasyonunun uzun bir süre boyunca devam ettiğini gözlemlerseniz - kişiye birden fazla ulaşma girişiminden sonra bile - engellenmiş olabileceğinizi unutmamak önemlidir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.