WhatsApp Çok Talep Edilen Bu Özelliği Yakında Web İstemcisine Ekleyebilir

WhatsApp Çok Talep Edilen Bu Özelliği Yakında Web İstemcisine Ekleyebilir

Yeni bir rapora göre WhatsApp, web istemcisi için belirli bir tarih seçerek mesaj arama özelliği üzerinde çalışıyor. İşte şu ana kadar bildiklerimiz.

WhatsApp, kullanıcıların web üzerindeki konuşmalarda tarihe göre mesaj aramasına olanak tanıyacak bir özellik üzerinde çalışıyor. WABetaInfo tarafından bildirildiği üzere, bu özellik potansiyel olarak kullanıcıların belirli bir tarihte gönderdikleri belirli mesajları kolayca aramalarına olanak tanıyor.

Ancak, bu özellik şu anda WhatsApp'ta geliştirilme aşamasında ve gelecekte web sürümü için yayınlanması bekleniyor. Yayın tarafından yayınlanan ekran görüntülerine göre, özellik kullanıcıların WhatsApp Web'de bir takvim arayüzünden bir tarih seçmelerine izin verebilir. Özellikle, bu özellik iOS uygulama sürümünde (iOS 22.24.0.77 için WhatsApp beta) zaten tanıtıldı ve bu nedenle aynı işlevsellik web deneyimine de taşınabilir.

Bununla birlikte, WhatsApp Web, özellik setini genişlettikçe popülerlik kazanıyor ve daha fazla insan onu işle ilgili amaçlar için kullanıyor. WABetaInfo'ya göre, bu özellik kullanıcıların belirli mesajları ararken zaman kazanmalarına yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda bunu yaparken harcadıkları çabayı da azaltacak. Bu, özellikle eski mesajlarına sık sık başvurması gerekenler için yararlı olabilir.

Özelliğin Ne Zaman Başlaması Bekleniyor?

Yayın, WhatsApp'ın şu anda bu özelliği uygulamak için çalıştığını ve yakın gelecekte piyasaya sürülebileceğini belirtiyor. Ancak şu anda WhatsApp'tan bu özelliğin ne zaman yayınlanacağına dair bir açıklama gelmedi.

İlgili haberlerde, WhatsApp, aramalarda IP adresinizi koruyarak kötü niyetli saldırganların konumunuzu çıkarmasını zorlaştırmak için yeni bir seçenek yayınladı. Ve şimdi, gizlilik ayarları ekranına yerleştirilen "Gelişmiş" adlı yeni bir bölüm var. Bu yeni bölüm, WhatsApp sunucuları üzerinden güvenli bir şekilde aktarım yaparak aramadaki herhangi birinin konumunuzu çıkarmasını kesinlikle zorlaştıran yeni aramada IP adresini koru seçeneğini içeriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.