WhatsApp doğrudan kişiyi bildirimlerden engellemenizi sağlayacak

WhatsApp doğrudan kişiyi bildirimlerden engellemenizi sağlayacak

WhatsApp, mesaj bildirimlerinde kişileri engellemek için bir kısayol uygulamayı planlıyor. 2.23.2.2.5 sürümü Google Play Beta Programı üyelerinin kullanımına sunulacak ve bu sürümle birlikte bir kişiyi engellemek için görüşmeyi açmanıza bile gerek kalmayacak.

Şimdiye kadar, engelleme işlemi kullanıcının konuşmaya erişmesini ve ardından mesajı kabul etme veya kişiyi engelleme seçeneklerini görüntülemesini gerektiriyordu.

Giderek daha fazla hizmet, müşteri çekmek için bir platform olarak mesajlaşmaya yöneliyor. WhatsApp yaklaşımı, ücretli güvenlik programları da dahil olmak üzere çağrı engelleyicilerin ve filtrelerin güvenliğini aşabilir.

Yeni özellik sayesinde, kullanıcının istenmeyen kişileri veya istenmeyen hizmetleri engellemek için telefonun bildirimler ekranından çıkmasına bile gerek kalmayacak. Bu işlevin yalnızca güvenilmeyen kaynaklar veya kişi listesinde olmayan kaynaklar için geçerli olduğunu belirtmek gerekir. WhatsApp'ın programında senkronize edilen kullanıcıların engellenmesi aynı kalır.

Güncelleme şimdilik sadece WhatsApp'ın beta sürümü için geçerli olacak. Ancak, cihazların güvenlik seçeneklerini geliştiren bir önlem olduğu için genel kamuoyuna ulaşması uzun sürmeyecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.