WhatsApp eski mesajlarınızı eskisinden daha hızlı bulmanızı sağlayacak

WhatsApp eski mesajlarınızı eskisinden daha hızlı bulmanızı sağlayacak

Kendi kendinizle sohbet edebilme özelliği, şirketin anlık sohbet mesajlaşma platformuna eklediği en son WhatsApp özelliği. Ancak Meta'nın sahip olduğu sohbet mesajlaşma programının yakın gelecekte sunacağı daha çok şey var. Kısa süre önce WhatsApp'ta kullanıcıların eski mesajları eskisinden çok daha hızlı bulmalarını sağlayacak yeni bir özelliğin beta testlerine başladı.

Yeni işlevsellik, sohbetlerdeki mesajları tarihlere göre arama yeteneğidir. Sonuç olarak, sohbetlerdeki eski mesajları bulmak için artık geri kaydırmanız gerekmeyecek. Tek yapmanız gereken konuşmanın gerçekleştiği olası tarihi ve yılı hatırlamak. Anlık sohbet mesajlaşma uygulamasında yıllar önceki mesajlarınızı bulmak bu şekilde çok daha kolay.

WABetainfo tarafından keşfedildiği gibi, mesajları tarihe göre aramak hem bireysel hem de grup sohbetlerinde çalışır. Mesajları aradıktan sonra, konuşmanın gerçekleştiği tarihi seçmeniz için bir takvim simgesi gösterilecektir. Gerçekten bu kadar basit!

Eski mesajlarınızı aramanın bu yeni yolu artık iOS için WhatsApp beta 22.24.0.77'yi yükleyen bazı kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor. Şirket bunu kontrollü bir şekilde kullanıma sunuyor gibi görünüyor ve önümüzdeki günlerde daha fazla kullanıcıya sunulması bekleniyor. İşlevsellik diğer WhatsApp istemcileri için de kullanılabilir olmalı ve umarız daha sonra değil, daha erken olur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.