WhatsApp grup yöneticileri için yeni kontroller ekliyor

WhatsApp grup yöneticileri için yeni kontroller ekliyor

WhatsApp, yöneticilerin yönetmesini ve kullanıcıların gezinmesini kolaylaştıracak yeni grup güncellemelerini duyurdu. Yeni güncelleme, yöneticilere bir gruba kimlerin katılabileceği konusunda daha fazla kontrol sağlayacak ve biriyle hangi grupları paylaştığınızı keşfetmeyi kolaylaştıracak.

Yeni değişiklikler, grup boyutunun artırılması ve grup yöneticileri için bir mesaj silme özelliğinin eklenmesi de dahil olmak üzere önceki birkaç ay içinde WhatsApp gruplarında yapılan değişiklikleri takip ediyor.

WhatsApp'ın son güncellemesi, yöneticilere bir gruba kimlerin katılabileceğine karar verme olanağı sağlıyor. Bir yönetici grubu için bir davet bağlantısı paylaşmayı veya grubunu bir toplulukta katılabilir hale getirmeyi seçtiğinde, artık kimlerin katılabileceği konusunda daha fazla kontrole sahip olacak.

Ayrıca, hangi gruplara ait olduğunuzu görmek için bir kişinin adını kolayca arayabilirsiniz. Bu özellik, biriyle hangi grupları paylaştığınızı görmenizi kolaylaştırır.

Bu özellikler önümüzdeki haftalarda küresel olarak kullanıma sunulacak. Firma ayrıca, grupları hem yöneticiler hem de üyeler için en iyi deneyim haline getirecek yeni araçlar geliştirmeye devam edeceğini de taahhüt etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.