WhatsApp iPhone Kullanıcıları İçin Çıkartma Oluşturma Aracı Yayınladı

WhatsApp iPhone Kullanıcıları İçin Çıkartma Oluşturma Aracı Yayınladı

Çıkartma oluşturma aracı, uygulamanın önceki beta sürümlerinde sunulan diğer tüm iyileştirmelerle birlikte nihayet iOS kullanıcıları için kullanılabilir durumda.

Çıkartma oluşturma aracı, uygulamanın önceki beta sürümlerinde sunulan diğer tüm iyileştirmelerle birlikte nihayet iOS kullanıcıları için kullanılabilir durumda.

Dünyanın dört bir yanındaki iPhone kullanıcıları için iyi bir haber olarak, Meta'nın sahip olduğu popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın, kullanıcıların doğrudan uygulama içinde çıkartma oluşturmasına olanak tanıyan çıkartma oluşturma aracını kullanıma sunduğu bildirildi.

WhatsApp'ı takip eden bir web sitesi olan WABetaInfo'ya göre, resmi değişiklik günlüğü hala bir önceki iOS için WhatsApp 23.6.74 güncellemesinde duyurulan yeni grup özelliklerinden bahsediyor, ancak aynı zamanda kendi özel çıkartmalarınızı oluşturmanın mümkün olduğunu da söylüyor.

"Özellikle, bir görüntünün içinden bir konuyu çıkardıktan sonra, bunu bir sohbete yapıştırmak gerekiyor. Uygulama, görüntüyü otomatik olarak kullanıcının çıkartma koleksiyonuna eklenebilecek bir çıkartmaya dönüştürecektir. Bu özellik iOS 16'daki tüm kullanıcılara sunuluyor, ancak iOS'un eski sürümlerine getirme planı yok" dedi.

Çıkartma oluşturma aracı, uygulamanın önceki beta sürümlerinde sunulan diğer tüm iyileştirmelerle birlikte, nihayet App Store'dan WhatsApp'ın en son güncellemesini yükleyen iOS kullanıcıları için kullanılabilir.

Bu özelliklerden birine sahip değilseniz, bazı hesapların önümüzdeki haftalarda bu özellikleri alabileceğini lütfen unutmayın. Bu güncellemeyi yükledikten sonra bu özelliklere sahip olmamanız durumunda, gelecekte bu özellikleri almak için App Store'dan ve TestFlight uygulamasından WhatsApp'ı düzenli olarak güncelleyebilirsiniz.

Bu arada WhatsApp, ekran kilidi görünümü için yeni bir arayüz yayınlıyor. Rapora göre, yeni ekran kilidi görünümü, etiket artık bir düğme olduğundan ve kilit simgesi ekranın üst kısmına taşındığından kesinlikle daha sezgisel ve modern. Buna ek olarak, bu yeniden tasarım nedeniyle yakında yerel macOS uygulamasında bir ekran kilidi seçeneği bekleyebilirsiniz.

Meta'nın sahip olduğu anlık uygulama ayrıca, uygulama ayarlarının her bölümünün yuvarlatılmış köşeler ve kenarlarda küçük kenar boşluklarıyla göründüğü uygulama ayarlarına yeni bir stil getirmek için çalışıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.