WhatsApp Kanalları artık sahiplerinin sesli mesaj göndermesine izin veriyor

WhatsApp Kanalları artık sahiplerinin sesli mesaj göndermesine izin veriyor

WhatsApp, Kanalların takipçileriyle etkileşim kurmak için kullanabileceği yeni özellikleri tanıttı. Belki de en büyüğü ses güncellemeleridir. Ünlüler gibi kanal yöneticileri ve sahipleri artık gruplarına sesli mesaj gönderebilecek. Meta, Porto Rikolu rapçi Bad Bunny'nin bu özelliği test eden ilk ünlü olduğunu ancak bugün bu özelliğin geniş çapta kullanıma sunulduğunu söylüyor.

Ses güncellemeleri WhatsApp'ın en popüler özelliklerinden biridir, bunun nedeni muhtemelen kullanıcıların araba kullanırken veya başka bir şey yaparken bile yazmaya gerek kalmadan mesaj göndermelerine olanak sağlamasıdır. Görünüşe göre, WhatsApp kullanıcıları her gün uygulamaya 7 milyar sesli mesaj gönderiyor, bu nedenle Meta'nın bu özelliği Kanallara getirmesi büyük olasılıkla çok kolay bir karardı.

Yöneticiler artık sesli güncellemelere ek olarak sohbette takipçilerinin yanıtlayabileceği anketleri de paylaşabiliyor. Ayrıca WhatsApp, takipçilerinin her zaman en son haberlerle güncel kalmasını sağlamak istiyorlarsa artık Kanalların 16'ya kadar yöneticiye sahip olmasına izin veriyor. Hayranlar ise artık mesajlaşma hizmetinin Instagram Stories sürümü olan Durumları olarak bir Kanal güncellemesini paylaşabilecekler. Sesli notları WhatsApp Durumu olarak paylaşmak mümkün olduğundan, bu muhtemelen isterlerse Kanal ses güncellemesini de paylaşabilecekleri anlamına gelir. Tüm bu özellikler dünyanın her yerindeki WhatsApp kullanıcılarına ulaşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.