WhatsApp kendini imha eden sesli mesajlar kullanıma sunuldu

WhatsApp kendini imha eden sesli mesajlar kullanıma sunuldu

WhatsApp, kendini imha eden sesli mesajlarını küresel olarak kullanıma sunmaya başladı, WhatsApp için yeni View Once Sesli Mesajları artık küresel olarak kullanılabilir, şirket daha önce bu özelliği fotoğraflar ve videolar için sunuyordu.

Mesajlarınıza başka bir gizlilik katmanı eklemek için 2021 yılında fotoğraflar ve videolar için Bir Kez Görüntüle özelliğini kullanıma sunmuştuk. Bugün, artık dinlendikten sonra kaybolacak bir sesli mesaj gönderebileceğinizi duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Kredi kartı bilgilerinizi bir arkadaşınıza okurken veya bir sürpriz planlarken, artık hassas bilgileri sesli mesaj yoluyla gönül rahatlığıyla paylaşabilirsiniz. View Once fotoğraf ve videolarıyla tutarlılık sağlamak için View Once sesli mesajları "tek seferlik" simgesiyle açıkça işaretlenmiştir ve yalnızca bir kez oynatılabilir.

Tüm kişisel mesajlarınızda olduğu gibi, WhatsApp sesli mesajlarınızı da varsayılan olarak uçtan uca şifreleme ile korur ve View Once, devam eden gizlilik inovasyonumuzun bir başka örneğidir.

WhatsApp View Once'ın kendini imha eden sesli mesajlar hakkında daha fazla bilgiyi aşağıdaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz; mesajı dinlediğiniz anda mesaj otomatik olarak silinecektir. WhatsApp, yeni özelliklerin önümüzdeki günlerde küresel olarak kullanıma sunulacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.