WhatsApp Muhtemelen Anketleri Tek Seçenekle Sınırlandıracak

WhatsApp Muhtemelen Anketleri Tek Seçenekle Sınırlandıracak

Bu değişikliğin WhatsApp tarafından resmi olarak onaylanmadığını ve tüm kullanıcılar için uygulanıp uygulanmayacağının ve ne zaman uygulanacağının belirsiz olduğunu belirtmek önemlidir.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp'ın, anketleri yalnızca bir seçenekle sınırlandırdığı bildiriliyor. Bu güncelleme meta sahibi platform tarafından resmi olarak onaylanmadı, ancak değişikliği bildiren bazı kullanıcılar tarafından fark edildi.

Daha önce, WhatsApp anketleri kullanıcıların birden fazla seçenek seçmesine izin veriyordu, bu da onları anket yapmak veya gruplardan geri bildirim almak için kullanışlı hale getiriyordu. Ancak bu değişiklik, WhatsApp'ın anket özelliğini daha basit ve daha anlaşılır hale getirmeyi amaçladığını gösteriyor olabilir.

WhatsApp'ı takip eden bir web sitesi olan WAbetaInfo'ya göre, WhatsApp gelecekteki bir güncelleme için anket oluşturucu içinde gönderenin anketi yalnızca bir seçenekle sınırlamasına olanak tanıyan yeni bir geçiş sunmayı planlıyor.

Anketleri yalnızca bir seçenekle sınırlama özelliği geliştirilme aşamasında ve uygulamanın gelecekteki bir güncellemesinde yayınlanacak. Bu özelliğin, görüşmedeki herkesin kafa karışıklığını önlemesine yardımcı olabileceği için çok önemli olduğu belirtildi.

Anketlerin tek bir seçenekle sınırlandırılması, yapılabilecek anket türlerini sınırlayabilecek olsa da, evet ya da hayır soruları veya yalnızca bir seçeneğin doğru olduğu çoktan seçmeli sorular gibi belirli soru türleri için özelliği daha kullanışlı hale getirebilir.

Bu değişikliğin WhatsApp tarafından resmi olarak onaylanmadığını ve tüm kullanıcılar için uygulanıp uygulanmayacağının ve ne zaman uygulanacağının belirsiz olduğunu belirtmek önemlidir.

Bununla birlikte, bu potansiyel değişikliği göz önünde bulundurmak ve gelecekte WhatsApp anketlerini kullanma şeklinizi nasıl etkileyebileceğini düşünmek faydalı olacaktır.

Bu arada, WhatsApp'ın yeniden tasarlanmış bir sohbet eki menüsü üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Eski arayüz görünüm açısından gerçekten modası geçmişti. Şimdi ise nihayet kullanıcılara daha modern ve sezgisel bir deneyim sunacak.

Raporda, yeni arayüzün kesinlikle daha net olduğu ve daha iyi bir kullanıcı dostu deneyim sunduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.