WhatsApp sesli sohbet özelliği artık 128 kişiye kadar grup sohbetlerini destekliyor

WhatsApp sesli sohbet özelliği artık 128 kişiye kadar grup sohbetlerini destekliyor

WhatsApp sesli sohbet özelliğini genişletiyor ve bu işlevsellik artık daha büyük gruplara da geliyor.

Daha önce, WhatsApp sesli sohbet (grup aramalarından farklı!) 32 veya daha az kişiden oluşan grup sohbetlerinde kullanılabiliyordu. Şimdi ise 128 kişiye kadar olan grup sohbetlerine açık.

Sesli sohbetler için çağrı kontrolleri aynı kalırken, sohbet sırasında grup sohbetinde mesajlaşmayı kolaylaştırmak için sessize alma / sessize alma veya kapatma en üstte yer alıyor.

WhatsApp, bu özelliğin kademeli olarak kullanıma sunulduğunu ve önümüzdeki haftalarda tüm bölgelerdeki tüm kullanıcılara geleceğini söyledi.

WhatsApp grup aramaları, sesli notlar ve sesli sohbetler arasındaki fark nedir?

WhatsApp grup araması çoğu kullanıcının aşina olduğu bir özelliktir - grubu ararsınız ve gruptaki herkesi ararsınız. Kim müsaitse telefonu açabilir. Bir kullanıcı ilk turda katılmadıysa, daha sonra tekrar aranarak eklenebilir.

WhatsApp sesli notu, mesajlaşma penceresi içinde kaydedilmiş bir sesli mesajdır. Kullanıcılar sesli notunuzu duymak için onu oynatmak zorundadır ve bu herhangi bir şekilde bir arama değildir.

WhatsApp sesli sohbeti Discord grup aramasına çok benzer. Bir sesli sohbet başladığında kullanıcılar bilgilendirilmez; istedikleri zaman katılabilir veya çıkabilirler. Başka kimse katılmazsa veya herkes ayrılırsa konuşma 60 dakika içinde otomatik olarak sona erer, ancak grup sohbeti devam eder.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.