WhatsApp, Sohbet Bilgileri İçinde Saklanan Mesajlar Bölümünü Yayınlıyor

WhatsApp, Sohbet Bilgileri İçinde Saklanan Mesajlar Bölümünü Yayınlıyor

Kullanıcılar sohbet üzerinde kontrol sahibi olacak ve istedikleri zaman mesajı "tutmamayı" seçebilecek ve mesaj sohbetten sonsuza kadar kaybolacaktır.

WhatsApp Güncellemesi: Meta'nın sahip olduğu anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın bazı beta test kullanıcıları için sohbet bilgileri içinde bir saklanan mesajlar bölümü yayınladığı bildiriliyor.

Bu özellik, mesajların kaybolmasını önlemek için kullanılabilir, böylece sohbetteki herkes için sonsuza kadar sürebilirler  Saklanan mesaj özelliği ile mesajlar sohbetten otomatik olarak silinmeyecek ve sohbetteki herkes bunları görmeye devam edebilecek. Bunun yerine, kullanıcılar sohbet üzerinde kontrol sahibi olacak ve istedikleri zaman mesajı "saklamayı kaldırmayı" seçebilecek ve mesaj sohbetten sonsuza kadar kaybolacak. 

WABetaInfo'nun haberine göre, "Bu özellik uzun süredir geliştirilme aşamasındaydı ancak Play Store'dan Android için en son WhatsApp beta 2.23.4.10 güncellemesini (uygulamanın işletme sürümü) yükledikten sonra, WhatsApp'ın artık bu özelliği bazı beta test kullanıcılarına sunduğunu keşfettik." 

Rapora göre, özelliğin WhatsApp hesabınız için kullanılabilir olması durumunda, sohbet bilgileri içinde "saklanan mesajlar" adlı yeni bir bölüm görünecektir. Birisi kaybolan bir mesajı sakladığında, süresi dolduktan sonra artık sohbetten kaybolmaz, ancak herkes istediği zaman silinebileceği için bu mesajlar üzerinde hala kontrol sahibidir. 

Bu bölümde, sohbetteki herkesin gelecekte kolayca bulabilmesi için saklanan tüm mesajlar listelenecektir. Kaybolan bir mesajı saklamanın mümkün olmadığını, bu özelliğin gelecekte kullanıma sunulacağını lütfen unutmayın. 

Raporda ayrıca, mesajların kaybolmasını engellemek mümkün olduğunda, mesajları yıldızlı olarak işaretleme özelliğinin ve sohbet bilgileri içindeki yıldızlı mesajlar bölümünün kaybolan sohbetler için kaldırılacağı belirtildi. 

Saklanan mesajlar bölümü, Android için WhatsApp beta sürümünün en son güncellemesini Play Store'dan yükleyen bazı beta test kullanıcıları için kullanılabilir durumda ve önümüzdeki günlerde daha da fazla kişiye sunulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.