WhatsApp, Windows İçin Geliştirilmiş Arama Özellikli Yeni Masaüstü Uygulamasını Getiriyor

WhatsApp, Windows İçin Geliştirilmiş Arama Özellikli Yeni Masaüstü Uygulamasını Getiriyor

Uygulama artık 8 kişiye kadar görüntülü grup aramalarını ve 32 kişiye kadar sesli aramaları destekliyor.

Meta'nın sahip olduğu popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Windows için yeni bir masaüstü uygulamasının kullanıma sunulduğunu duyurdu. Yeni Window uygulaması daha hızlı yükleniyor ve 8 kişiye kadar görüntülü ve 32 kişiye kadar sesli grup aramalarına izin veriyor.

Ayrıca cihazlar arasında mesajlaşma, medya ve aramalar için uçtan uca şifreleme, gelişmiş senkronizasyon ve yeni özellikler sunuyor.

"WhatsApp bir mobil uygulama olarak başladı ve bu kökler her zamanki gibi güçlü olmaya devam ediyor. Ancak WhatsApp'ı bilgisayar ve tabletlerde kullanan yüz milyonlarca insanla birlikte, cihazlar arasında mesajlaşma ve arama deneyimini daha da iyi hale getirmeye odaklandık" dedi.

Uygulama artık 8 kişiye kadar görüntülü grup aramalarını ve 32 kişiye kadar sesli aramaları destekliyor. WhatsApp'ın, kullanıcıların arkadaşları, aileleri ve meslektaşları arasında daha iyi iletişim kurmalarını kolaylaştırmak için gelecekte bu sınırları yükseltmeyi planladığını belirtmek önemlidir.

Windows için yerel masaüstü uygulaması ayrıca cep telefonları, bilgisayarlar, tabletler ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli cihazlar arasında tamamen uçtan uca şifrelenmiş mesajlaşma sağlar: bu, tüm kişisel mesajların, medyanın ve aramaların tüm cihazlarda her zaman uçtan uca şifrelenmiş kalmasını sağlar.

WhatsApp ayrıca kısa bir süre önce Android tabletlerle uyumlu bir beta sürümünü ve Mac Catalyst kullanılarak oluşturulan Mac masaüstü bilgisayarlar için başka bir yerel uygulamayı da piyasaya sürdü. Meta'nın sahip olduğu uygulama son olarak, gelecekte hizmetlerini daha fazla cihaza genişletme planları olduğunu duyurdu.

Her zaman olduğu gibi, Windows için WhatsApp Masaüstü uygulamasını Microsoft Store'dan edinebilirsiniz. Bu arada WhatsApp'ın, kullanıcıların güncellemeler ve uygulamanın nasıl kullanılacağına ilişkin ipuçları da dahil olmak üzere uygulama hakkında en son bilgileri alabilecekleri resmi bir sohbet başlattığı bildirildi. Sohbet yeşil bir rozetle işaretlenerek kullanıcılara hesabın yasal olduğunu doğrulamaları için bir yol sunuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.